EP Equipment Es15-15es

Type: Elektrische palletwagen
Model: ES15-15ES
Capaciteit: 1.500 kg
Hefhoogte: 2700 – 3900 mm
Batterij: AGM Batterij 24V/105Ah
Draaicirkel: 1500 mm
Gewicht: 755 kg (incl. batterij)
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

ES15-15ES

De EP Equipment Stapelaar ES15-15ES is een elektrische meeloopstapelaar voor het verplaatsen van goederen. De stapelaar kan zowel rijden als heffen elektrisch. De machine is zeer geschikt voor het verplaatsen van pallets in magazijnstellingen, door de kleine draaicirkel goed te gebruiken in kleine ruimtes.   

De stapelaar heeft een hefvermogen van 1500 kg. Deze stapelaar kan een vervanger zijn voor de heftruck in uw magazijn. Deze machine werkt goedkoper dan een heftruck. De machine is verkrijgbaar met een hefhoogte vanaf 2700 mm t/m 3900 mm.

Elektrische stapelaar kopen  |  Totaallift
Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische stapelaar dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische stapelaars tevens heeft Totaallift een groot assortiment zodat u altijd een stapelaar naar wens vindt. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

Levering inclusief:
– Keuring (BMWT)

– Handleiding + CE Certificaat
– 12 maand garantie

Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

Meer informatie?
Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

EP Equipment
EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

De elektrische palletwagens van EP worden vaak toegepast in retail, productie en distributie. Bij de productie van de elektrische palletwagen wordt rekening gehouden met de precieze behoefte van de gebruiker en een aantrekkelijk prijsniveau.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


    * Verplicht in te vullen velden

    Bel me terug