Totaallift dealer EP equipment Nederland

In 1993 is EP Equipment opgericht en uitgegroeid tot een van de meest bekende merken binnen de interne transportmiddelen.

Vanaf de start van het bedrijf richt EP zich op elektrische transportmiddelen. Door deze focus is het bedrijf de laatste jaren hard gegroeid. Tegenwoordig staat EP Equipment voor zeer innovatieve producten voornamelijk gericht op de LI-ION Technologie. Totaallift is dealer voor EP Equipment in Nederland

Het bedrijf levert kleine magazijntrucks, die de behoeften van de klant is gericht op detailhandel, productie en distributie. EP Equipment is van mening dat logistiek een megatrend is met nieuwe, slimme oplossingen.

Bij het maken van een goede pallettruck gaat het erom de balans te bewaren tussen een aantrekkelijk prijsniveau en de daadwerkelijke behoefte van de klant.

ONZE PRODUCTEN

EP produceert producten welke simpel te bedienen zijn wereldwijd en voor Nederland. De visie van EP is om eenvoudige maar krachtige machines te bouwen. Deze machines moeten de dagelijkse activiteiten van klanten uitvoeren tegen een goed prijsniveau. Daarnaast biedt EP een breed scala aan producten om aan de individuele behoeften van elke klant te voldoen. Van gering gebruikt tot meerploegen toepassingen in distributiecentra.

Elektrische pallettrucks
Elektrische stapelaars
Elektrische trekkers
Elektrische vorkheftrucks
Elektrische veegmachines

De machines worden gekenmerkt door:

– Lage onderhoudskosten:  De Lithium Ion batterijen zijn onderhoudsvrij.
– Snelle oplaadtijden: Dankzij de lithium-ion batterijen is EP in korte tijd een zeer belangrijke speler geworden op het gebied van elektrische heftrucks. De onderhoudsvrije, krachtige accu van deze EP (pallet)trucks staan bekend om de snelle laadtijden en lange levensduur.
– Zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding: De aanschaf en het onderhoud kenmerkt zich door een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding

Voor meer informatie over onze machines kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hebben een grote voorraad heftrucks en interne transportmiddelen.

EP Equipment

Bel me terug