Over ons

Wij zijn uw totaalleverancier op het gebied van hoogwerkers. Wij staan voor veilig en efficiënt werken op hoogte. U vindt bij ons het complete aanbod onder één dak! Wij leveren hoogwerkers, onderdelen, onderhoud en keuring. Tevens zijn wij uw partner als
het gaat om hoogwerkeropleidingen. Op deze manier willen wij onze klanten volledig ontzorgen op hoogwerkergebied.

Assortiment
Wij leveren een scala aan hoogwerkers in alle soorten en maten, hierbij staat kwaliteit altijd voorop. Totaallift biedt de oplossing voor het werken op hoogte voor verschillende doelgroepen waaronder bouwbedrijven, installateurs, schilders, schoonmaakbedrijven, hoveniers, garagebedrijven, overheden en verhuurbedrijven.

Totaallift
Totaallift is importeur en leverancier van diverse soorten hoogwerkers. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte hoogwerker passend bij uw werkzaamheden. Wij hebben een doorlopend aanbod hoogwerkers op voorraad! Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings- en financieringsmogelijkheden van uw hoogwerker.

Werkplaats
In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw hoogwerker door vakkundige servicemonteurs. Daarnaast verzorgen wij uw jaarlijkse veiligheidskeuring volgens het BMWT keurmerk. Vanuit ons opleidingscentrum verzorgen wij IPAF hoogwerkertrainingen voor veilig en effectief werken met hoogwerkers. Voor beroepschauffeurs bieden wij aanvullend code 95!

U bent van harte welkom ons team staat voor ú klaar!

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
085 – 006 04 54
Binnendienst@totaallift.nl

Bel mij terug!

Wilt u liever dat wij contact opnemen met u? Geen probleem!

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

    Bel me terug