EP Equipment ES12-12MM
Elektrische Stapelaar

Type: Elektrische palletwagen
Model: ES12-12MM
Capaciteit: 1.200 kg
Hefhoogte: 1605 – 1955 mm
Batterij: AGM Batterij 24V/85Ah
Draaicirkel: 1295 mm
Gewicht: 462 kg (incl. batterij)
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

ES12-12MM

De elektrische stapelaar met monomast van EP Equipment is een voordelige stapelaar op het gebied van elektrische stapelaars. De machine kan goed worden ingezet voor het verplaatsen van goederen tot een hefhoogte van 1.955 MM. De elektrische stapelaar is geschikt voor het gebruik in kleine en middelgrote bedrijven. 

De stapelaar heeft een hefvermogen van 1200 kg. Deze stapelaar kan een vervanger zijn voor de heftruck in uw magazijn. De machine is uitgerust met een monomast en is zeer geschikt voor het ergonomisch gebruik als materiaalheffer. De machine is zeer licht waardoor deze ook wendbaar is en een kleine draaicirkel heeft.  

Elektrische stapelaar kopen  |  Totaallift
Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische stapelaar dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische stapelaars tevens heeft Totaallift een groot assortiment zodat u altijd een stapelaar naar wens vindt. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

Levering inclusief:
– Keuring (BMWT)

– Handleiding + CE Certificaat
– 12 maand garantie

Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

Meer informatie?
Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

EP Equipment
EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

De elektrische palletwagens van EP worden vaak toegepast in retail, productie en distributie. Bij de productie van de elektrische palletwagen wordt rekening gehouden met de precieze behoefte van de gebruiker en een aantrekkelijk prijsniveau.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

    * Verplicht in te vullen velden

    Bel me terug