EP Equipment – Elektrische stapelaar kopen

6 aanbevolen elektrische stapelaars…

EP Equipment Elektrische Stapelaar – 1.000/1.200 KG

stapelaar ep equipment esl 122

Elektrische stapelaar
1.200 kg
Hefhoogte 2515 – 3600 mm

Elektrische stapelaar kopen

Elektrische stapelaar
1.200 kg
Hefhoogte 2700 – 3800 mm

Elektrische stapelaar

Elektrische stapelaar
1.500 kg
Hefhoogte 2700 – 3900 mm

EP Equipment Elektrische Stapelaar monomast – 1.000/1.200 KG

Elektrische stapelaar

Elektrische stapelaar monomast
1.200 kg
Hefhoogte 1605 – 1955 mm

Elektrische stapelaar

Elektrische stapelaar monomast
Initiële heffing
1.200 kg
Hefhoogte 1605 – 1955 mm

EP Equipment Elektrische Stapelaar met Plateau – 1.600 KG

Stapelaar met plateau

Elektrische stapelaar
1.600 kg
Hefhoogte max 5500 mm
Lithium Ion

ELEKTRISCHE STAPELAAR kopen bij Totaallift

Introductie van de elektrische stapelaar! Als leverancier van elektrische stapelaars van topkwaliteit zijn wij van mening dat we alles zijn wat uw bedrijfsmagazijn, fabriek of magazijn ooit nodig heeft. Maar geloof ons niet op ons woord – overtuig uzelf.

We willen graag enkele redenen delen waarom u elektrische palletstapelaars van EP bij ons zou moeten kopen:

* Elektrische palletstapelaars verkleinen de werklast voor personeelsleden door het verminderen van de behoefte aan fysieke arbeid. Tevens versnelt het stapel- en verpakkingsproces.

* Elektrisch aangedreven stapelaars hebben geen brandstof nodig, waardoor dit de kosten verlaagd. Het betekent ook een uitstoot van bijna nul.

* Elektrische stapelaars leggen in korte tijd grote afstanden af. Het zijn compacte units die relatief makkelijk manoeuvreren in kleine of lastige ruimtes.

Wat zijn de verschillende soorten elektrische stapelaars?

Alle soorten stapelaars hebben dezelfde of vergelijkbare basisfunctie: een lastdrager van de grond heffen tot een hefhoogte van normaal hoger dan 800 mm. Deze machines zijn gemaakt om tot een werkhoogte op te tillen. Terwijl andere goederen tot hoge stellingen met een hoogte van meer dan 6 meter verheffen.

  1. Handmatige stapelaar

Deze stapelaars, ook wel heffer genoemd, bedien je volledig handmatig. Deze machines leveren wij met een hefvermogen van 1000 kg en de kosten zijn afhankelijk van de specificaties. Hoewel sommige machines een optie voor snel heffen hebben. Dit normaal gesproken beperkt tot een capaciteit van 100 kg en helpt het alleen om onder een pallet of zeer lichte ladingen te heffen. Met een hefhoogte van 1,6 m of meer hebben deze liften soms meer dan 100 pompomwentelingen nodig om de maximale hefhoogte te bereiken. Kortom, deze palletheffers zijn niet gemaakt voor regelmatig gebruik.

  1. Monomast stapelaar

Mono Mast elektrische stapelaars zijn volledig elektrische machines die elektrisch rijden en heffen. De hefhoogte is gewoonlijk 1,6 m of 1,9 m. Afhankelijk van de toepassing. Met een laadvermogen van 1000 kg of 1200 kg hebben ze de meeste ladingen op europallets of andere ladingdragers opnemen. De belangrijkste toepassing voor een elektrische Monomast stapelaar is het heffen van goederen naar een werkhoogte. Hierdoor wordt de efficiëntie op de werkplek verhoogd en de belasting voor de gebruiker verminderd. Deze machines zijn uitgerust met een afstandsbediening om de noodzaak om rond de vrachtwagen te bewegen tijdens het heffen of dalen in een stil staande positie. Monomast stapelaars zijn in te zetten voor incidentele toepassingen in het magazijn als de rekken niet hoger zijn dan 2 meter. Het is een redelijk goedkope multifunctionele stapelaar die indien gebruikt kan wordt als heftafel.

  1. Elektrische stapelaar 

De meest voorkomende volledig elektrische stapelaars hebben een duplex mast. Deze machines worden veel gebruikt voor stapeltoepassingen in kleine tot middelgrote magazijnen, winkels en kleine werkplaatsen. Alle stapelaars zijn uitgerust met een bedieningskast die de hef- en rijfunctie bedient. De machines gebruiken we om pallets in kleine rekken te vervoeren en op te tillen. De elektrische palletstapelaar varieert van hefhoogtes van ongeveer 2 meter tot een hefhoogte van meer dan 4800 mm. Deze elektrische stapelaars zijn verkrijgbaar met een hefvermogen tussen 1000 kg en 2000 kg.

Wij bieden een breed assortiment elektrische stapelaars. Afhankelijk van de behoefte van de klant kan deze kiezen voor verschillende accu’s en masthoogtes. De traditionele meeloop stapelaar wordt geleverd met een loodzuurbatterij. Totaallift biedt ook een stapelaars met onderhoudsvrije gelbatterij. Het voordeel is het eenvoudige opladen. Tevens hoef je geen water bij te vullen of onderhoud te plegen. Ook komt geen gasemissie vrij tijdens het opladen. Deze machines is uitgerust met ingebouwde laders voor flexibele toepassing in het magazijn. Daarnaast een ander voordeel van deze elektrische stapelaars is het formaat. Doordat de machine veel compacter is dan de traditionele elektrische stapelaars.

  1. Meerijdende stapelaar

Als je veel gewicht moet verzetten op lange afstand is een meerij stapelaar aan te raden.  Tevens zijn de machines uitgerust met verwisselbare loodzuur of Li-Ion batterij en worden geleverd met een opvouwbaar platform. Als het platform omhoog is wordt de truck gebruikt als standaard stapelaar met lage snelheid. Bij het gebruiken van de zijarmen van het platform. verhoogd de snelheid van de stapelaar. Dit zorgt voor een comfortabele en efficiënte snelheid door het magazijn rijden.

HOE koopt u de JUISTE ELEKTRISCHE STAPELAAR?

Het kopen van de juiste elektrische stapelaar hangt af van verschillende onderwerpen. Waaronder: budget, ruimte, toegang tot elektriciteit, benodigde hefhoogte en benodigde hefcapaciteit. Het is belangrijk om te weten dat alle palletstapelaars die te koop zijn bij EP een restcapaciteit hebben die lager is dan de maximale capaciteit. Terwijl de machines hun maximale capaciteit van bijvoorbeeld 1000 kg tot 2500 mm heffen neemt de capaciteit na deze af bij een hogere hefhoogte. Bij het kopen van de juiste elektrische pallet stapelaar moet u de benodigde restcapaciteit in uw hoogste stelling weten. Daarom overweeg in ieder geval ook om uw magazijn en stellingen te reorganiseren. Dit kan voorkomen om lichte pallets naar boven te verplaatsen en de zware pallets op een lager niveau bij het rek te houden. Hoewel het kiezen van de juiste stapelaar in de eerste plaats moeilijk kan zijn, overweeg altijd een eerste vraag:

– Hoeveel pallets stapel ik per dag?
– Wat is het gewicht van de pallets en hoe hoog is mijn stellingen?
Meestal leiden deze vragen u al naar de juiste elektrische stapelaar. Neem contact met ons op om de juiste elektrische stapelaars voor uw toepassing te vinden.

WAAROM EEN Elektrische stapelaar kopen?

Terwijl de hoogte varieert van palletstellingen,  worden de meeste goederen vervoerd en vervolgens opgeslagen met een elektrische stapelaar. Als u de werkzaamheden niet meer kunt uitvoeren met een pallettruck of steekwagen dan volgt een stapelaar. Stapelaars kun je kopen in verschillende vormen en met verschillende functies, laadvermogen, hefhoogte en energieopslagsystemen. Graag tonen we de verschillende soorten stapelaars en helpen we met het vinden van de juiste machine.

HET DOEL VAN ELEKTRISCHE PALLETSTAPELAARS

Elektrische palletstapelaars worden ook wel heffers genoemd. Het belangrijkste doel is om pallets veilig op te tillen en te verplaatsen en te stapelen. Palletstapelaars zijn handig voor kleinere werkzaamheden waarbij een heftruck overbodig is. Onze pallet stapelaars zijn van hoge kwaliteit en ontworpen om gemak mee te werken. Deze machines gebruiken elektrische stroom om pallets op te tillen en verplaatsen.

WAAROM ELEKTRISCHE STAPELAARS KOPEN BOVEN BENZINE- EN DIESELOPTIES?

Elektrisch aangedreven stapelaars hebben geen brandstof nodig. Dit betekend dat er geen dampen vrijkomen en makkelijk binnen kunt werken met de machine. Tevens is een elektrische stapelaar een stuk stiller dan brandstof aangedreven alternatieven.

ELEKTRISCHE PALLETSTAPELAARS WORDEN DOORGAANS GEBRUIKT IN:

Bouwomgevingen – Met een stapelaar verplaats je bouwmaterialen van het ene deel van de bouwplaats naar de andere plaats. Deze stapelaars heffen bijvoorbeeld ook zware pallets met tegels, cement en andere bouwmaterialen.

Magazijnen – palletstapelaars zijn ideaal voor het stapelen en verzamelen van verschillende artikelen. Stapelaars gebruiken ze ook bij distributiemagazijnen of grote winkels.

Magazijnen – In elk magazijn kun je een stapelaar inzetten. De truck wordt gebruikt om voorraadartikelen te verplaatsen, te stapelen en te verzamelen.

Als u een betrouwbare en betaalbare elektrische stapelaar kopen of meer wilt weten over de verschillende palletstapelaars die te koop zijn, neem dan vandaag nog contact op met ons!
085 006 04 54
Info@totaallift.nl

Bel me terug