Elektrische Stapelaar
EP Equipment Es12-12es

Type: Elektrische palletwagen
Model: ES12-12ES
Capaciteit: 1.200 kg
Hefhoogte: 2700 – 3800 mm
Batterij: AGM Batterij 24V/105Ah
Draaicirkel: 1408 mm
Gewicht: 661 kg (incl. batterij)
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  * Verplicht in te vullen velden

  ES12-12ES Stapelaar

  De EP Equipment Stapelaar ES12-12ES is een elektrische meeloopstapelaar voor het verplaatsen van goederen. De stapelaar kan zowel rijden als heffen elektrisch. De machine is zeer geschikt voor het verplaatsen van pallets in magazijnstellingen, door de kleine draaicirkel goed te gebruiken in kleine ruimtes.   

  De stapelaar heeft een hefvermogen van 1200 kg. Deze stapelaar kan een vervanger zijn voor de heftruck in uw magazijn. Deze machine werkt goedkoper dan een heftruck. De machine is verkrijgbaar met een hefhoogte vanaf 2700 mm t/m 3800 mm.

  Elektrische stapelaar kopen  |  Totaallift
  Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische stapelaar dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische stapelaars tevens heeft Totaallift een groot assortiment zodat u altijd een stapelaar naar wens vindt. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

  Levering inclusief:
  – Keuring (BMWT)

  – Handleiding + CE Certificaat
  – 12 maand garantie

  Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

  Meer informatie over deze stapelaar? 

  Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
  Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

  EP Equipment
  EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

  Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

  De elektrische palletwagens van EP worden vaak toegepast in retail, productie en distributie. Bij de productie van de elektrische palletwagen wordt rekening gehouden met de precieze behoefte van de gebruiker en een aantrekkelijk prijsniveau.

  Vraag vrijblijvend uw offerte aan


   * Verplicht in te vullen velden

   Bel me terug