CPD20TVL kopen – Elektrische heftruck

Type: Elektrische Heftruck
Model: CPD20TVL Driewiel
Capaciteit: 2.000 KG
Batterij:
Lithium ION – 80V / 205 AH
Draaicirkel: 1.1585 MM
Gewicht: 3.429 KG 
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

CPD20TVL Driewiel Elektrische Vorkheftruck

De Elektrische driewiel heftruck CPD20TVL is een vorkheftruck van compact formaat. Deze elektrische heftrucks van EP Equipment heeft een hefvermogen van 2.000 KG. Daarnaast heeft de CPD20TVL een extreem kleine draaicirkel van iets minder dan 1,6 meter en past de machine in nauwe ruimtes. Tevens is de elektrische vorkheftruck standaard uitgerust met Lithium-Ion technologie. Dit betekend een onderhoudsvrije batterij geladen binnen 2,5 uur. 

Elektrische vorkheftruck kopen  |  Totaallift
Bent u opzoek naar een compacte driewiel heftruck om te kopen dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Naast verkopen van nieuwe elektrische heftrucks verkopen we ook gebruikte heftrucks. Daardoor is totaallift uw dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Graag helpen wij u met het vinden van een elektrische driewiel heftruck welke past bij uw inzet en werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

Levering inclusief:
– 12 maand garantie
– 36 maand garantie op batterij
– Keuring (BMWT)

– Handleiding + CE Certificaat

Graag helpen we met het vinden van een driewiel heftruck passend bij uw werkzaamheden

Meer weten?

Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
Zoekt u een andere heftruck maar kunt u deze niet vinden bij ons op de website? Neem dan contact op, we helpen u graag verder!

EP Equipment

EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

 • 100% laden binnen 2,5 uur
 • Subsidie mogelijkheden (mia)
 • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
 • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
 • Milieuvriendelijk de Li-ION batterij
 • Battery Managment System (BMS)
 • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij
 • Lithium ION batterij is eenvoudig en snel oplaadbaar

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  * Verplicht in te vullen velden

  Bel me terug