CPD15TVL kopen – Elektrische heftruck

Type: Elektrische Heftruck
Model: CPD15TVL Driewiel
Capaciteit: 1.500 KG
Batterij:
Lithium ION – 80V / 150 AH
Draaicirkel: 1.450 MM
Gewicht: 2.950 KG 
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

CPD15TVL Driewiel Elektrische Vorkheftruck

De Elektrische driewiel heftruck CPD15TVL is een vorkheftruck van compact formaat. Deze elektrische heftruck van EP Equipment heeft een hefvermogen van 1.500 KG. Daarnaast heeft de CPD15TVL een extreem kleine draaicirkel van iets minder dan 1,5 meter en past de machine in nauwe ruimtes. Tevens is de elektrische vorkheftruck standaard uitgerust met Lithium-Ion technologie wat zorgt voor een onderhoudsvrije batterij, geladen binnen 2,5 uur. 

Elektrische vorkheftruck kopen  |  Totaallift
Wilt u een compacte driewiel heftruck kopen? Dan bent u bij Totaallift aan het juiste adres! Naast de verkoop van nieuwe elektrische heftrucks verkopen wij ook gebruikte heftrucks. Totaallift biedt als dealer en totaalleverancier dus diverse soorten interne transportmiddelen. Graag helpen wij u in uw zoektocht naar een elektrische driewiel heftruck zodat u er een vindt die past bij de gewenste inzet en werkzaamheden. Indien gewenst geven we u ook advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

Levering inclusief:
– 12 maand garantie
– 36 maand garantie op batterij
– Keuring (BMWT)

– Handleiding + CE Certificaat

Meer weten?

Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54

Zoekt u een andere heftruck maar kunt u deze niet vinden bij ons op de website? Wij helpen u graag met het vinden van een heftruck die past bij uw wensen.
Neem gerust eens contact op, we helpen u graag verder!

EP Equipment

EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

 • 100% laden binnen 2,5 uur
 • Subsidie mogelijkheden (mia)
 • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
 • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
 • Milieuvriendelijk de Li-ION batterij
 • Battery Managment System (BMS)
 • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij
 • Lithium ION batterij is eenvoudig en snel oplaadbaar

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  * Verplicht in te vullen velden

  Bel me terug