EFL181 kopen – Elektrische heftruck

Type: Elektrische Heftruck
Model: EFL181 Vierwiel
Capaciteit: 1.800 KG
Batterij:
Lithium ION
Draaicirkel: 1.920 MM
Gewicht: 3.030 KG 
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

  * Verplicht in te vullen velden

  EFL181 – Lithium Ion

  Als u opzoek bent naar een gemakkelijke elektrische heftruck is de EFL181 zeker aan te raden. Deze heftruck is zeer eenvoudig gebouwd en te gebruiken. Dankzij de grote voorwielen kan de machine zowel buiten als binnen worden ingezet. Tevens heeft de heftruck met Lithium batterij een hefcapaciteit/ hefvermogen van maar liefst 1.800 KG. Ook een EFL181 kopen? Vraag naar de zeer scherpe prijs.

  Door de unieke en slimme Lithium batterij is de truck zeer compact gebouwd waardoor véél beenruimte is gecreëerd. De EFL 181 is door de onderhoudsvrije Li-ION batterij altijd beschikbaar. De machine kan 100% geladen worden binnen 2,5 uur. Daarbij heeft de machine een 220-voltaansluiten, waardoor de machine op alle plekken kan worden opgeladen. Tevens heb je geen last van uitstoot door de onderhoudsvrije Lithium Batterij.

  De vorkheftruck heeft een zuinige AC-rijregeling met 6 kW- rijmotor en 7,5 kW-hefmotor.

  EP Equipment |  Totaallift
  EP Equipment produceert producten welke simpel te bedienen zijn wereldwijd en voor Nederland. Tevens is de visie van EP is om eenvoudige maar krachtige machines te bouwen. Deze machines moeten de dagelijkse activiteiten van klanten uitvoeren tegen een goed prijsniveau. Daarnaast biedt EP een breed scala aan producten om aan de individuele behoeften van elke klant te voldoen. Van weinig gebruik tot meerploegen toepassingen in distributiecentra.

  Levering is altijd inclusief:
  – Keuring (BMWT)

  – Handleiding + CE Certificaat
  – 12 maanden garantie

  Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

  Meer informatie over deze heftruck?

  Vraag een offerte aan, reactie binnen 24 uur of bel 085 – 006 04 54
  Zoekt u een andere heftruck met Lithium Ion batterij machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

  EP Equipment
  EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

  Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

  De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

  • 100% laden binnen 2,5 uur
  • Subsidie mogelijkheden (mia)
  • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
  • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
  • Milieuvriendelijk de Li-ION batterij
  • Battery Managment System (BMS)
  • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij
  • Lithium ION batterij is eenvoudig en snel oplaadbaar

  Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

   * Verplicht in te vullen velden

   Bel me terug