EFL253(S) kopen – Elektrische heftruck

Type: Elektrische Heftruck
Model: EFL253(S) Vierwiel
Capaciteit: 2.500 KG
Batterij:
Lithium ION – 80V / 205 AH (Grotere capaciteit mogelijk voor de S variant)
Draaicirkel: 2.305 MM
Gewicht: 3.890 KG 
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

EFL253(s) kopen – Lithium Ion

Maak kennis met de nieuwe, verbeterde EFL-modellen. Deze serie is ontworpen op basis van de bestaande EFL-serie, maar sommige punten zijn verbeterd.
De basis van de nieuwe EFL253(s) heeft nog steeds het betrouwbare concept van zijn voorganger. Het grootste verschil zit toch in het ontwerp van de machine én het is mogelijk om een variant te krijgen die geschikt is voor hogere prestaties. De heftruck is voorzien van een Lithium batterij en heeft een hefcapaciteit/ hefvermogen van maar liefst 2.500 KG. Ook een EFL253(S) kopen? Vraag naar de zeer scherpe prijs.

Verschil tussen de EFL253S en EFL253:
– Hogere hefsnelheid
– Hogere rijsnelheid (gaat 5 km/h harder)
– Maximale hellinghoek is hoger
– Vermogen van de rij- en hefmotor is hoger
– Standaard grotere accu

EP Equipment |  Totaallift
EP Equipment produceert wereldwijd producten welke simpel te bedienen zijn, zo ook voor Nederland. De visie van EP is om eenvoudige maar krachtige machines te bouwen zodat de machines de dagelijkse activiteiten van klanten goed kunnen uitvoeren tegen een goede prijs. Met een ontzettend breed aanbod aan producten kunnen zij aan de individuele behoeften van elke klant te voldoen. Van een lage inzet tot meerploegen toepassingen in distributiecentra: voor elk type werkzaamheden is er een perfecte EP equipment heftruck verkrijgbaar!

Levering is altijd inclusief:
– Keuring (BMWT)
– Handleiding + CE Certificaat
– 12 maanden garantie
36 maanden garantie op de batterij

Bekijk hier onze voorraad machines 

Meer informatie over deze heftruck EFL253(S)?

Vraag een offerte aan, reactie binnen 24 uur of bel 085 – 006 04 54
Zoekt u een andere heftruck met Lithium Ion batterij machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

EP Equipment
EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

 • 100% laden binnen 2,5 uur
 • Subsidie mogelijkheden (mia)
 • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
 • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
 • Milieuvriendelijk de Li-ION batterij
 • Battery Managment System (BMS)
 • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij
 • Lithium ION batterij is eenvoudig en snel oplaadbaar

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  * Verplicht in te vullen velden

  Bel me terug