Ontvang 50% van de IPAF Hoogwerkeropleiding- & verletkosten terug!

Ontvang 50% van de IPAF Hoogwerkeropleiding- en verletkosten terug! (SUBSIDIE)

Subsidieregeling t.b.v. Hoogwerkertraining
Ben je schilder, behanger, glaszetter of UTA-werknemer en val jij onder de CAO van het Schilders-Afwerkings- en Glaszetbedrijf, maak dan gebruik van de subsidieregeling waarbij je 50% subsidie ontvangt over de opleidingskosten van een hoogwerkertraining. Tevens kun je de verletkosten ook declareren (€40,- per uur)!

De subsidie komt voort uit de afgeschafte IBR-regeling, volgens deze regeling droegen schilders een klein deel van hun loon af voor scholingsdoeleinden, hiervan is circa 7 miljoen euro overgebleven en daarvan kunnen jij of je medewerkers profiteren. De stichting “Mijn Carrière” heeft als doel dit geld terug te brengen bij de juiste doelgroep!  Werknemers die in opleidingen voor veiligheid willen investeren komen in aanmerking voor deze subsidie!

Wet en regelgeving:
Door het toenemende gebruik van hoogwerkers is de wet- en regelgeving strenger geworden. Iedereen die een hoogwerker wil bedienen, dient volgens de wet een aantoonbare bedieningsinstructie te hebben gehad. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer nodig dan het bedienen van de knoppen op het onder- of boven bedieningspaneel. Een erkende hoogwerker training met (inter)nationaal erkende normen voorziet hierin.

 IPAF Hoogwerker training bij Totaallift
Bij werken op hoogte komen gevaren kijken. Om deze gevaren zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat hoogwerkerbedieners werken volgens aangegeven instructie. Totaallift leert hoogwerker bedieners veilig werken met een hoogwerker.

Certificaat
Bij het correct afronden van de opleiding bij Totaallift ontvangt de cursist een IPAF PAL-Card. Dit certificaat is internationaal erkend. Vaak wordt de PAL-Card gevraagd bij het uitvoeren van werkzaamheden bij (semi) overheden en (internationale) bedrijven die werken volgens een bepaald kwaliteitssysteem. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Tevens is deze opleiding te combineren met nascholing code 95 (7 uur).

Voorwaarden Subsidieregeling:

  • Aantoonbaar dienstverband
  • Minimaal 3 jaar werkzaam in de branche
  • Minimaal 25 jaar of ouder
  • Deelnemen aan BPF Schilders

Meer informatie/aanmelden
Vraag bij ons naar de exacte voorwaarden van de subsidieregeling. Volg bij ons met deze regeling een IPAF Hoogwerkertraining voor €120,- (i.p.v. €240,-). Voor meer informatie over het volgen van een hoogwerkertraining of de subsidieregeling kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze van hoogwerkertraining!

Voor opgave mail naar: Training@totaallift.nl

Totaallift B.V.
Bentelosestraat 58B
085 – 006 04 54
www.totaallift.nl

Bel me terug