IPAF Hoogwerker opleiding bij Totaallift

Werken op hoogte

Totaallift leert hoogwerker bedieners werken met een hoogwerker. Bij werken op hoogte komen gevaren kijken. Om deze gevaren zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat de hoogwerker bedieners werken volgens de juiste wijze. Totaallift is gespecialiseerd in veilig werken op hoogte.

Naast verkoop en onderhoud van hoogwerkers zijn wij ook uw partner voor het volgen van een opleiding. Tijdens onze opleiding leert u of uw medewerkers veilig en verantwoord werken met een hoogwerker.

IPAF hoogwerker cursus bij Totaallift in Bentelo

Cursus verplicht?
Een hoogwerker bediener moet volgens de wet een aantoonbare bedieningsinstructie hebben gehad. Totaallift biedt een praktische IPAF hoogwerker training voor hoogwerker bediener aan om hoogwerkers te kunnen en mogen bedienen. De hoogwerker training wordt in een kleine groep gegeven. Zo is er veel persoonlijke aandacht om iedere hoogwerker bediener op een eigen niveau te begeleiden.

Kosten per persoon exclusief BTW
Dagtraining 1 categorie (incl. lunch)
€240,- p.p.

Extra praktijkcategorie per stuk
€40,-

Code 95 (7 uur)
€35,-

IPAF hoogwerker cursus bij Totaallift in Bentelo

Doelmatig leren werken
Tijdens onze opleiding leert de hoogwerker bediener op een juiste manier bedienen. Onze instructeurs zijn expert in veilig werken op hoogte. Als u de opleiding goed afrondt ontvangt u een IPAF certificaat. Hiermee kunt u aantonen dat u voldoet aan de verplichting (zoals in de wet beschreven).

Daarnaast is nog belangrijker dat u leert hoe u uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. Aan het eind van de cursus kan de cursist sneller, veiliger en efficiènter omgaan met hoogwerkers.

Code 95
Voor beroepschauffeurs bestaat de mogelijkheid om de opleidingsuren van een aantal van de genoemde cursussen te laten registeren in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid. De zogenaamde code 95 (7 uur). Vraag hiervoor naar de mogelijkheden….

Subsidie
Voor werkgevers is het mogelijk om via diverse branche organisaties zoals het OOM, SOOB en KMO subsidies voor de ontwikkeling van personeel aan te vragen. Kijk op de site van uw eigen branche organisatie/O&O fonds of u recht heeft op een subsidie.

Type hoogwerkertraining
Categorie-indeling, onze hoogwerker opleidingen zijn verdeeld in 4 hoogwerkercategorieën. Bij het aanmelden van een cursus geeft u aan welke van de onderstaande categorieën u wenst te volgen.

Statisch Verticaal (1a):
Verticaal werkende, eenpersoons gestempelde
hoogwerkers.

Statisch Boom (1b):
Zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers
voorzien van stempels, hoogwerkers op aanhanger,
hoogwerkers op chassis, spinhoogwerkers met stempels.

Mobiel Verticaal (3a):
Zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons
verticaalliften.

Mobiel Boom (3b): Zelfrijdende telescoop- en
kniktelescoophoogwerkers

Hoogwerker categorieën

Agenda

DagDatumBeschikbaar
Donderdag27-05-2021Beschikbaar

Meer informatie?

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u contact met ons opnemen. Ook voor overige vragen of aanmeldingen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van hoogwerkertraining.

TOTAALLIFT

Bentelosestraat 58 B
7497 MR Bentelo

training@totaallift.nl

+31 (0)85 – 006 04 54

“INZET INSTRUCTEUR WAS ZEER POSITIEF. HIJ BEZIT ZOWEL VEEL THEORETISCHE KENNIS AL PRAKTISCH.

VERDER WAS DE DAG GOED GEORGANISEERD. TOP!”

Peter Radt

Bel me terug