Bezoek van Tom en Sander aan de GIS Expo en jubileum AlmaCrawler in Italië

Afgelopen week vond de GIS Expo plaats in Italië, een van de grootste beurzen van Europa als het gaat om hoogwerkers, kranen, heftrucks en nog veel meer.

Sander en Tom waren, namens Totaallift, dan ook te vinden in Italië om de nieuwste modellen te bekijken én natuurlijk om te netwerken. Naast het leggen van nieuwe contacten is er natuurlijk ook gesproken met de leveranciers van de machines die je bij Totaallift kunt vinden.

Nieuwe modellen

Platform Basket, AlmaCrawler, EP, Bravi en Magni zijn allemaal leveranciers van de machines die bij Totaallift te vinden zijn. Al deze partijen waren te vinden op de GIS Expo waar zij een greep uit hun assortiment konden tentoonstellen. Een aantal van deze partijen hebben deze beurs gebruikt om hun nieuwste producten aan de wereld te tonen en dat is goed gelukt!

Platform Basket stal de show met hun nieuwste spinhoogwerker met maar liefst 54 meter werkhoogte! Daarnaast hebben zij met de nieuwe onderneming Elma, wat onderdeel is van de Platform Basket groep, 2 primeurs tentoongesteld: de compact kranen MCR40 en de PCR12.

AlmaCrawler heeft begin dit jaar hun nieuwe Jibbi PRiMO op de markt gebracht en dit is succesvol ontvangen. Daarom hebben zij nu ook de Bibi PRiMO ontwikkeld: een volledig elektrisch, zelf nivellerende schaarhoogwerker mét een eenvoudig verwisselbare lithium ion accu.

10-jarig bestaan AlmaCrawler

Deze beurs werd gecombineerd met een feestje voor het 10-jarig bestaan van AlmaCrawler. Een mooi evenement bij de fabriek zelf, waar stilgestaan werd bij wat er in de afgelopen 10 jaar bereikt is.

Al met al was dit de perfecte gelegenheid waar verschillende mooie machines, zakelijke gesprekken én gezelligheid samen konden komen.

Benieuwd naar ons huidige aanbod of wil je meer weten over deze nieuwe modellen? Neem dat gerust eens contact op voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Bel me terug