Elektrische pallettruck
EP Equipment EPT20-30/35RT(S)

Type: Elektrische palletwagen
Merk: EP Equipment
Model: EPT20-30/35RT(S)
Capaciteit: 3.000/3.500 kg
Aandrijving:
Batterij
Draaicirkel: 2186 mm
Gewicht: 850/920 kg (incl. batterij)
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


* Verplicht in te vullen velden

Elektrische pompwagen 3500 kg  – EPT 20-30/35RT(S)

De EP Equipment Elektrische Pompwagen EPT20-30/35RT(S) is een compacte elektrische palletwagen dat voorziet in alle behoeften op het gebied van intern transport. De palletwagen is belastbaar tot 3500 kg! De machine heeft een kleine body maar groot rendement! De machine haalt een snelheid van 12 KM/H! 

De pompwagen heeft een verhoogde stabiliteit waardoor de elektrische pompwagen veel wordt ingezet in warehouses, retail en voor transport over lange afstanden van vrachtwagens naar magazijnen. De Elektrische pallettruck heeft een hefvermogen van 3500 kg

Elektrische palletwagen kopen  |  Totaallift
Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische palletwagen dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische palletwagens tevens heeft Totaallift een groot assortiment zodat u altijd een palletwagen naar wens vindt. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

Levering inclusief:
– Keuring (BMWT)

– Handleiding + CE Certificaat
– 12 maand garantie

Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

Meer informatie over deze machine? 

Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Hefvermogen (kg)1800
Lastzwaartepunt (mm)600
Vorkafmeting (mm)540 / 1150
Ingebouwde laderJa
Aandrijfwiel MateriaalPolyurethaan
Hefhoogte (mm)108
Batterij TypeGel (AGM)
Batterij gewicht (kg)25 x2
Draaicirkel (mm)1465
FabrikantEP Equipment
Garantie Truck12 maanden
Gebruikershandleiding TaalNederlands
KleurRood
Leeggewicht (kg)285
Totale Lengte (mm)1625

[/su_table]

EP Equipment
EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

De elektrische palletwagens van EP worden vaak toegepast in retail, productie en distributie. Bij de productie van de elektrische palletwagen wordt rekening gehouden met de precieze behoefte van de gebruiker en een aantrekkelijk prijsniveau.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


* Verplicht in te vullen velden

Bel me terug