Compacte Elektrische pallettruck
EPT20-20WA / EPT25-WA

Type: Elektrische palletwagen
Model: EPT20-20 WA / EPT25 WA
Capaciteit: 2.000/2.500 kg
Batterij: 
Tractiebatterij
Draaicirkel: 1595 mm
Gewicht: 535 kg (incl. batterij)
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Compacte Elektrische Palletwagen – EPT 20-20WA / EPT25-WA

De EP Equipment compacte elektrische palletwagen EPT20-20WA / EPT25-WA is een compacte en lichte elektrische palletwagen. Deze bijzonder wendbare pallettruck heeft een kleine radius vanwege een rotatievermogen van meer dan 180 graden. Daarnaast pallettruck is goed inzetbaar voor in kleine ruimtes door de compacte body van de machine. Ook is de compacte elektrische pallettruck voorzien van AC-systeem, wat de actieradius van de machine aanzienlijk vergroot! De pallettruck is inzetbaar op hellingen tot 16%!

Het interne transportmiddel is voorzien van een geavanceerd remsysteem waardoor lading tijdens het remmen nauwelijks of niet schuiven op de pallet. Tevens borgt het ARB-Systeen de pallettruck bij het laden of lossen van de truck. De EPT20-20WA en EPT25-WA zijn zeer gebruiksvriendelijke en compacte pallettrucks! De robuuste maar toch compacte pallettruck heeft een eenvoudig te bedienen bedieningspaneel. Tevens zijn de pallettrucks makkelijk te onderhouden. De veiligheidskappen van de machine zijn eenvoudig te demonteren waardoor onderhoud wordt vereenvoudigd. 

Elektrische palletwagen kopen  |  Totaallift
Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische palletwagen dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische palletwagens tevens heeft Totaallift een groot assortiment zodat u altijd een palletwagen naar wens vindt. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

Levering inclusief:
– Keuring (BMWT)

– Handleiding + CE Certificaat
– 12 maand garantie

Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

Meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

[su_table fixed=”yes”]

Hefvermogen (kg) 2000/2500
Lastzwaartepunt (mm) 600
Vorkafmeting (mm) 540 / 1150
Rijsnelheid (km/u) 5 – 5,5
Aandrijfwiel Materiaal Polyurethaan
Hefhoogte (mm) 120
Batterij Type Tractiebatterij
Batterij gewicht (kg) 190/220
Draaicirkel (mm) 1595
Fabrikant EP Equipment
Garantie Truck 12 maanden
Gebruikershandleiding Taal Nederlands
Kleur Rood
Leeggewicht (kg) 565
Totale Lengte (mm) 1748 / 1818

[/su_table][/su_table]

EP Equipment
EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

De elektrische palletwagens van EP worden vaak toegepast in retail, productie en distributie. Bij de productie van de elektrische palletwagen wordt rekening gehouden met de precieze behoefte van de gebruiker en een aantrekkelijk prijsniveau.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

    * Verplicht in te vullen velden

    Bel me terug