EPT12-EZ PRO
Elektrische palletwagen

Type: Elektrische palletwagen
Merk: EP Equipment
Model: EPT12-EZ PRO
Capaciteit: 1.200 kg
Batterij:
Lithium ION
Draaicirkel: 1390 mm
Gewicht: 130 kg (incl. batterij)
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

EPT12-EZ PRO Elektrische palletwagen

Een elektrische palletwagen kopen voor een scherpe prijs? Wij bieden EPT12-EZ PRO Elektrische palletwagen aan. Met slechts 130 kg eigen gewicht en een hefvermogen tot 1200 kg is deze geheel nieuwe elektrische palletwagen geoptimaliseerd voor gebruik in magazijnen en retail. De kleine afmetingen en het moderne ontwerp maken het perfect voor toepassing op de werkvloer. De palletwagen is net zo klein als een normale handpallettruck maar geeft u het volledige voordeel van een elektrische palletwagen. 

Met zijn krachtige Lithium Ion voeding is deze palletwagen eenvoudig op te laden en altijd beschikbaar. Door zijn aantrekkelijke prijs is de 12EZ palletwagen perfect geschikt om uw handpallettruck te vervangen en de veiligheid in uw bedrijf te vergroten.

 

Elektrische palletwagen kopen  |  Totaallift

Zoekt u een een nieuwe of gebruikte elektrische palletwagen dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Naast verkopen van nieuwe en gebruikte elektrische palletwagens heeft Totaallift een groot assortiment zodat u altijd een palletwagen naar wens vindt. Totaallift levert elektrische palletwagens van 1200 tot 3000 kg hefvermogen. Bijna al onze elektrische palletwagens zijn uitgevoerd met een krachtige Lithium-ION batterij. Tevens is Totaallift dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen en palletwagens. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte palletwagen passend bij uw werkzaamheden. 

Levering is inclusief:
– Keuring (BMWT)

– Handleiding + CE Certificaat
– 12 maand garantie

 

Meer informatie over de EPT12-EZ PRO?

Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

[su_table fixed=”yes”]

Hefvermogen (kg) 1200
Lastzwaartepunt (mm) 600
Vorkafmeting (mm) 530 / 1150
Lastwiel Type Enkel lastwiel polyurethaan
Aandrijfwiel Materiaal Polyurethaan
Hefhoogte (mm) 195
Batterij Type Lithium Ion batterij 24 Volt 20 Ah (onderhoudsvrij)
Batterij gewicht (kg) 5,1
Draaicirkel (mm) 1390
Fabrikant EP Equipment
Garantie Truck 12 maanden
Gebruikershandleiding Taal Nederlands
Kleur Rood
Leeggewicht (kg) 130
Totale Lengte (mm) 1540
 • Eenvoudig en snel oplaadbaar
 • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
 • 100% laden binnen 2,5 uur
 • Subsidie mogelijkheden
 • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
 • Milieuvriendelijk
 • Battery Managment System (BMS)
 • De batterij weegt slechts 5,1 kg en zorgt voor een gebruiksduur van 5 à 6 uur
 • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  * Verplicht in te vullen velden

  Gerelateerd

  Over Ep Equipment

  EP Equipment, opgericht in 1993, is een in Hangzhou gevestigde toonaangevende fabrikant die gespecialiseerd is in lithium-aangedreven magazijnapparatuur. Van productontwerp en productie tot after-sales services voor leveranciers van intern transport over de hele wereld.

  EP biedt een breed scala aan producten om zo aan de individuele behoefte van elke klant te voldoen. Van incidentele operaties tot toepassingen met meerdere ploegen in magazijnen of distributiecentra op hoogfrequent niveau. Bij EP Equipment zetten ze zich in om voor elke toepassing de juiste truck te produceren.

  EP heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd voor uitstekende kwaliteit en innovatie in de intern transportindustrie met honderden patenten die zijn toegekend in de Verenigde Staten, China en Europa. EP heeft ook wereldwijde erkenning gekregen door het winnen van de Red Dot Design Award en iF Product Design Award.

  Bel me terug