EPL 151 Elektrische palletwagen 1500 KG

Type: Elektrische palletwagen
Merk: EP Equipment
Model: EPL151
Capaciteit: 1.500 kg
Batterij:
Lithium ION
Draaicirkel: 1330 mm
Gewicht: 165 kg (incl. batterij)
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

ePL 151 Elektrische palletwagen

De EPL 151 Elektrische Palletwagen is een compacte en lichte elektrische palletwagen. Met deze palletwagen kunnen pallets van maximaal 1500 kg worden verplaatst. Tevens is deze palletwagen is zeer geschikt om in te zetten bij het verplaatsen van pallets in en uit de vrachtwagen. Verder rijdt en heft de palletwagen elektrisch en beschikt het over een Curtis Controller. Door zijn compacte formaat pas hij perfect in de transportsector voor gebruik op laadkleppen met beperkte capaciteit.

Deze 1500 kg pallettruck is uitgevoerd met een Lithium Ion batterij (13 kg) en is daardoor geheel elektrisch. De Lithium Ion batterij is onderhoudsvrij, water bijvullen is dus niet meer nodig. In tegen stelling tot ‘normale batterijen’ is het mogelijk om de machine bij te laden met tussenladingen en is hij beschikbaar wanneer nodig. Het makkelijke vervangen en opladen van de batterij maakt deze machine zo praktisch.

 

Elektrische palletwagen kopen  |  Totaallift

Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische palletwagen dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische palletwagens. Tevens heeft Totaallift een groot assortiment zodat u altijd een palletwagen naar wens vindt. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

Levering inclusief:
– Keuring (BMWT)

– Handleiding + CE Certificaat
– 12 maand garantie

Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

 

Meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

[su_table fixed=”yes”]

Hefvermogen (kg) 1500
Lastzwaartepunt (mm) 600
Vorkafmeting (mm) 540 / 1150
Ingebouwde lader Nee
Aandrijfwiel Materiaal Polyurethaan
Hefhoogte (mm) 115
Batterij Type Lithium Ion batterij 24 Volt 20 Ah (onderhoudsvrij)
Batterij gewicht (kg) 13
Draaicirkel (mm) 1330
Fabrikant EP Equipment
Garantie Truck 12 maanden
Gebruikershandleiding Taal Nederlands
Kleur Rood
Leeggewicht (kg) 165
Totale Lengte (mm) 1523

[/su_table][/su_table]

 • Eenvoudig en snel oplaadbaar
 • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
 • 100% laden binnen 2,5 uur
 • Subsidie mogelijkheden
 • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
 • Milieuvriendelijk
 • Battery Managment System (BMS)
 • De batterij weegt slechts 5,1 kg en zorgt voor een gebruiksduur van 5 à 6 uur
 • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

  * Verplicht in te vullen velden

  gerelateerd

  Over Ep Equipment

  EP Equipment, opgericht in 1993, is een toonaangevende fabrikant die gespecialiseerd is in lithium-aangedreven magazijnapparatuur. Van productontwerp en productie tot after-sales services voor leveranciers van intern transport over de hele wereld.

  EP biedt een breed scala aan producten om zo aan de individuele behoefte van elke klant te voldoen. Van incidentele operaties tot toepassingen met meerdere ploegen in magazijnen of distributiecentra op hoogfrequent niveau. Bij EP Equipment zetten ze zich in om voor elke toepassing de juiste truck te produceren.

  EP heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd voor uitstekende kwaliteit en innovatie in de intern transportindustrie met honderden patenten die zijn toegekend in de Verenigde Staten, China en Europa. EP heeft ook wereldwijde erkenning gekregen door het winnen van de Red Dot Design Award en iF Product Design Award.

  Bel me terug