Schepbakken

Schepbakken stellen u in staat om uw heftruck te transformeren tot een soort wiellader. Met dit handige voorzetapparaat kunt u moeiteloos bulkmaterialen zoals zand, grind, kolen, enzovoort laden en lossen.

Schepbakken zijn inzetbaar in verschillende sectoren, denk aan de landbouw- en bouwindustrie. Dit voorzetapparaat is geschikt voor de heftrucks bij Totaallift.

Bekijk de volledige brochure met alle voorzetapparatuur van CAM Attachments

Wat zijn de voordelen van schepbakken?

  • Het veilig laden en lossen van bulkmaterialen.
  • Tijds- en arbeidsbesparing.

Welke opties zijn beschikbaar?

Er zijn diverse opties om de schepbakken aan te passen aan de specifieke eisen van jouw toepassing. Mogelijke opties zijn onder andere:

  • Capaciteitsbereik: van 800 kg tot 2500 kg
  • Volume: van 310 l tot 1200 l
  • Mechanische of hydraulische bediening

Heeft u meer informatie nodig?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze schepbakken. We staan klaar om u te assisteren!

KIES VOOR TOTAALLIFT

Bij Totaallift streven we ernaar om onze klanten te voorzien met een zo compleet mogelijk aanbod dat volledig aansluit op de werkzaamheden en behoeften van de klant. Of u nu kiest voor een nieuwe of gebruikte heftruck, in samenwerking met CAM Attachments bieden wij u diverse op maat gemaakte voorzetapparatuur die bij de aanschaf van uw heftruck worden geïnstalleerd, zoals deze schepbakken. CAM Attachments is een betrouwbare partner in het leveren van hoogwaardige heftruckaccessoires. Of het nu gaat om push-pulls, kiepbakken, kraanarmen of andere accessoires, bij Totaallift bent u verzekerd van goed advies en montage. Kies voor voorzetapparatuur bij Totaallift en verbeter de heftruckervaring voor verschillende toepassingen.

    * Verplicht in te vullen velden

    Bel me terug