Elektrische heftruck Lithium ION
EP Equipment CPD20 L2

Type: Elektrische Heftruck
Model: CPD20 L2 Driewiel
Capaciteit: 2.000 kg
Batterij:
Lithium ION
Draaicirkel: 1585 mm
Gewicht: 3460 kg 
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

  * Verplicht in te vullen velden

  Elektrische heftruck Lithium ION

  Elektrische heftruck kopen? De CPD20 L2 is een nieuwe elektrische heftruck met Li-ION batterij. De heftruck met Lithium Ion batterij heeft veel beenruimte doordat de batterij onder de stoel zit weg gewerkt. De LI-ION batterij heeft geen onderhoud nodig. Tevens kunnen door deze batterij de machines zeer snel worden geladen (binnen 2,5 uur).  De Li-ION batterij is overal oplaadbaar omdat hier geen gassen of dampen bij vrijkomen. Vandaar dat dit de perfecte oplossing is in de food- fermaceutische- en chemie sector! Speciale oplaadruimtes zijn met de LI-ION batterijen niet meer nodig.

  De L2-vorkheftruck is de eerste, speciaal gebouwde Li-Ion-vorkheftruck met een dubbel joystickbesturingssysteem. Deze Lithium heftruck heeft de grootste beenruimte in de branche!

  Elektrische vorkheftruck kopen  |  Totaallift
  Wilt u een nieuwe heftruck kopen dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische heftrucks (met Lithium ION). Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Vind snel een eenvouydig bij ons de heftruck elektrisch waarnaar u op zoek bent! Tevens kunt u onze huidige voorraad heftrucks bekijken. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

  Levering inclusief:
  – Keuring (BMWT)

  – Handleiding + CE Certificaat
  – 12 maand garantie

  Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

  Meer informatie over deze heftruck?

  Vraag een offerte aan, reactie binnen 24 uur of bel 085 – 006 04 54
  Zoekt u een andere heftruck met Lithium Ion batterij machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

  EP Equipment
  EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

  Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

  De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

  • Lithium ION batterij is eenvoudig en snel oplaadbaar
  • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
  • 100% laden binnen 2,5 uur
  • Subsidie mogelijkheden (mia)
  • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
  • Milieuvriendelijk de Li-ION batterij
  • Battery Managment System (BMS)
  • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij

  Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

   * Verplicht in te vullen velden

   Bel me terug