EFL252 kopen – Elektrische heftruck

Type: Elektrische Heftruck Lithium Ion
Model: EFL252 Vierwiel
Capaciteit: 2.500 kg
Batterij:
Lithium ION – 80V / 205 AH
Draaicirkel: 2.290 mm
Gewicht: 3.830 kg
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

EFL252 kopen – Lithium Ion

De EFL-serie is ontworpen op basis van een bestaande dieselheftruck en eenvoudig omgebouwd tot een elektrische vorkheftruck op lithium-ion batterijen. De grote voordelen van deze truck is het profijt van dieseltruck, terwijl het gebruik maakt van li-ion-technologie om de onderhoudskosten en bedrijfskosten te besparen. Met de EFL-serie loopt EP voorop in vergroening en laat het zien hoe de toekomstige elektrische heftruck eruit moet zien.  Deze heftruck is zeer eenvoudig gebouwd en te gebruiken. Dankzij de grote voorwielen kan de machine zowel buiten als binnen worden ingezet. Tevens heeft de heftruck met Lithium batterij een hefcapaciteit/ hefvermogen van maar liefst 2.500 KG. Ook een EFL252 kopen? Vraag naar de zeer scherpe prijs.

EP Equipment |  Totaallift
EP Equipment produceert producten welke simpel te bedienen zijn wereldwijd en voor Nederland. Tevens is de visie van EP is om eenvoudige maar krachtige machines te bouwen. Deze machines moeten de dagelijkse activiteiten van klanten uitvoeren tegen een goed prijsniveau. Daarnaast biedt EP een breed scala aan producten om aan de individuele behoeften van elke klant te voldoen. Van weinig gebruik tot meerploegen toepassingen in distributiecentra.

Levering is altijd inclusief:
– Keuring (BMWT)
– Handleiding + CE Certificaat
– 12 maanden garantie
– 36 maanden garantie op de batterij

Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden!

Bekijk hier onze voorraad machines 

Meer informatie over deze heftruck EFL252?

Vraag een offerte aan, reactie binnen 24 uur of bel 085 – 006 04 54
Zoekt u een andere heftruck met Lithium Ion batterij machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

EP Equipment
EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

 • 100% laden binnen 2,5 uur
 • Subsidie mogelijkheden (mia)
 • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
 • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
 • Milieuvriendelijk de Li-ION batterij
 • Battery Managment System (BMS)
 • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij
 • Lithium ION batterij is eenvoudig en snel oplaadbaar

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

  * Verplicht in te vullen velden

  Bel me terug