Elektrische heftruck kopen 4,5 ton’s
EP Equipment CPD 4,5 F8

Type: Elektrische Heftruck
Model: CPD45F8
Capaciteit: 4.500 kg
Batterij:
Lithium ION
Draaicirkel: 2735 mm
Gewicht: 6965 kg 
Prijs: Op aanvraag
Subsidie: Mogelijkheden (MIA/VAMIL)

Bekijk hier de brochure

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


  * Verplicht in te vullen velden

  CPD45 Elektrische heftruck

  Elektrische heftruck kopen? De verbrandingsmotor en loodzuurbatterij van de 4,5 ton’s heftruck zijn vervangen voor een Li-Ion-batterij! Hiermee bespaart u de problemen met het onderhoud van de batterij. Aangezien lithiumbatterijen onafhankelijk zijn ontwikkeld en geproduceerd door EP, bevatten ze bovendien een batterijbeheersysteem (BMS), dat elke cel kan bewaken en beschermen. Tegelijkertijd kunnen ze via een CAN-bussysteem op vorkheftrucks worden aangesloten om de werkefficiëntie van de heftruck te garanderen! 

  Elektrische vorkheftruck kopen  |  Totaallift
  De grote kracht van EP Equipment schuilt in het onderhoudsarme karakter van de batterij en het probleemloos tussentijds laden van de machine. Het unieke design van EP Equipment met daarin een zeer gunstige prijsstelling maakt deze truck uniek! Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte vorkheftruck vraag dan gerust bij ons de prijs! Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische heftrucks. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Vind snel een eenvoudig bij ons de heftruck elektrisch waarnaar u op zoek bent! Tevens kunt u onze huidige voorraad heftrucks bekijken. Daarnaast helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden en binnen uw budget. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings-– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

  Levering inclusief:
  – Keuring (BMWT)

  – Handleiding + CE Certificaat
  – 36 maanden fabrieksgarantie op batterij
  – 12 maand fabrieksgarantie

  Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

  Meer informatie over de CPD45L1?

  Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
  Zoekt je een andere heftruck maar kunt je deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder.

  EP Equipment
  EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

  Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

  De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

  • Lithium ION batterij is eenvoudig en snel oplaadbaar
  • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
  • 100% laden binnen 2,5 uur
  • Subsidie mogelijkheden (mia)
  • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
  • Milieuvriendelijk de Li-ION batterij
  • Battery Managment System (BMS)
  • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij

  Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


   * Verplicht in te vullen velden

   Bel me terug