Lithium Heftruck kopen CPD35L1

Type: Elektrische Heftruck
Model: CPD35L1-S
Capaciteit: 3.500 kg
Batterij:
Lithium ION
Draaicirkel: 2400 mm
Gewicht: 5360 kg 
Prijs: Op aanvraag
Subsidie: Mogelijkheden (MIA/VAMIL)

Bekijk hier de brochure

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


  * Verplicht in te vullen velden

  Lithium Heftruck kopen CPD35L1

  Bent u opzoek naar een nieuwe vorkheftruck met goede prijs en lithium batterijen? EP Equipment is de eerste vorkheftruck op de markt die is ontworpen rondom de lithium ion batterij. Lithium Heftruck kopen CPD35L1 is compact uitgevoerd. Tevens heeft de vorkheftruck een juiste prijs/kwalsiteverhouding! 

  Kortom EP Equipment maakt vorkheftrucks met Li-ION batterij voor een betaalbare prijs! De EP CPD35 is een plezierige 3,5 ton’s heftruck om mee te werken. Daarnaast is de prijs van deze heftruck zeer aantrekkelijk vergeleken met andere merken.  

  Lithium Heftruck kopen |  Totaallift
  De grote kracht van EP Equipment schuilt in het onderhoudsarme karakter van de batterij en het probleemloos tussentijds laden van de machine. Maar ook het unieke design van EP Equipment met daarin een zeer gunstige prijsstelling maakt deze truck uniek! Indien u opzoek bent naar een nieuwe of gebruikte vorkheftruck vraag dan gerust bij ons de prijs! 

  Levering inclusief:
  – Keuring (BMWT)

  – Handleiding + CE Certificaat
  – 12 maand garantie

  Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

  Meer informatie over deze lithium heftruck?

  Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
  Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

  EP Equipment
  EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

  Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

  De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

  • Lithium ION batterij is eenvoudig en snel oplaadbaar
  • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
  • 100% laden binnen 2,5 uur
  • Subsidie mogelijkheden (mia)
  • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
  • Milieuvriendelijk de Li-ION batterij
  • Battery Managment System (BMS)
  • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij

  Video

  Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


   * Verplicht in te vullen velden

   Bel me terug