elektrische vorkheftruck 2,0 ton kopen?
EP Equipment CPD20 vierwiel

Type: Elektrische Heftruck
Model: CPD20 Vierwiel
Capaciteit: 2.000 kg
Batterij:
Lithium ION
Draaicirkel: 2080 mm
Gewicht: 2950 kg
Maximale mastlengte: 5.000 MM Triplo
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


  * Verplicht in te vullen velden

  CPD20 vierwiel Elektrische Heftruck

  Elektrische vorkheftruck 2 ton te koop. De CPD20 van EP Equipment is een elektrische vorkheftruck 2,0 ton. De vierwiel heftruck is uitgevoerd met een LI – ION batterij. De elektrische heftrucks zijn uw ideale werkpaard! Flexibel inzetbaar voor elke lading, tegen de laagst mogelijke kosten. De meerkosten van een elektrische heftruck t.o.v. een verbrandingsheftruck kunt u binnen één jaar terug verdienen!

  Elektrische vorkheftruck 2 ton kopen  |  Totaallift
  Zonder verbrandingsmotor of de omvangrijke loodzuurbatterij is de elektrische vorkheftruck 2,0 ton L1 Li-ion-vorkheftruck ontworpen met het oog op ergonomie en prestaties. Vanwege het compacte formaat van de batterij zijn de afmetingen van de truck geoptimaliseerd om een ​​maximale stabiliteit te garanderen met aanzienlijk hogere veiligheidsfactoren dan die van de concurrentie. De truck kan in 2,5 uur worden opgeladen en in 10 minuten tot 7% ​​opgeladen. Altijd beschikbaar als je het nodig hebt!

  WATERDICHT heftruck ontwerp

  Omdat de elektrische vorkheftruck 2,0 ton is ontworpen om traditionele Diesel / IC-vrachtwagens te vervangen, en zowel de 3 ton als de 3,5 ton IP54-beschermd zijn. De truck kan buiten in de regen werken terwijl andere elektrische heftrucks niet hetzelfde werk kunnen doen!

  Meer informatie?

  Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
  Zoekt u een specifieke heftruck maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

  EP Equipment
  EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

  Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

  De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

  • Eenvoudig en snel oplaadbaar
  • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
  • 100% laden binnen 2,5 uur
  • Subsidie mogelijkheden
  • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
  • Milieuvriendelijk
  • Battery Managment System (BMS)
  • De batterij weegt slechts 5,1 kg en zorgt voor een gebruiksduur van 5 à 6 uur
  • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij

  Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


   * Verplicht in te vullen velden

   Bel me terug