Elektrische heftruck 2500 kg
EP Equipment CPD25L2

Type: Elektrische Heftruck 2,5 ton
Model: CPD25L2
Capaciteit: 2.500 kg
Batterij:
Lithium ION
Draaicirkel: 1890 mm
Gewicht: 4450 kg 
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

  * Verplicht in te vullen velden

  Elektrische heftruck 2500 kg kopen? 

  De nieuwe CPD25L2 van EP Equipment is een 2,5 ton elektrische heftruck. De vorkheftruck is aangedreven door twee aandrijfmoten voor hogere prestaties en een betere draaicirkel. De elektrische heftruck met 2,5 ton vermogen is compact gebouwd waardoor deze beschikt over zeer veel beenruimte. Tevens kan de 2,5 ton’s vorkheftruck worden ingezet in zware weersomstandigheden door de IP54-classificatie. Wilt u een elektrische heftruck met 2,5 ton kopen is dit een zeer geschikte machine!  

  Elektrische vorkheftruck kopen 2,5 ton  |  Totaallift
  De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop vanaf 1,5, 2, 2,5, 3 3,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

  De elektrische heftrucks van EP Equipment kunnen breed worden ingezet, voornamelijk voor het verplaatsen en opbergen van materiaalgoederen.

  Levering is inclusief:
  – Keuring (BMWT)

  – Handleiding + CE Certificaat
  – 12 maand fabrieksgarantie
  – 36 maand fabrieksgarantie op de accu

  Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

  Vraag informatie aan

  Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
  Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

  EP Equipment
  EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

  Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

  De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

  • Lithium ION batterij is eenvoudig en snel oplaadbaar
  • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
  • 100% laden binnen 2,5 uur
  • Subsidie mogelijkheden (mia)
  • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
  • Milieuvriendelijk de Li-ION batterij
  • Battery Managment System (BMS)
  • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij

  Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

   * Verplicht in te vullen velden

   Bel me terug