Vacature: Verkoopadviseur Intern Transport

“Wij hebben de passie om samen de markt te veranderen met revolutionaire producten”

In 2020 startten we als regio importeur met EP material handling. Een gouden zet blijkt nu, niet alleen wij, maar ook onze klanten zijn razend enthousiast. Met een scala aan elektrische interne transportmiddelen voorzien wij veel bedrijven van een passende oplossing. Wij geloven dat we met de juiste impact de grootste in de regio kunnen worden. Het wereldwijde succes van EP heeft dit bewezen.

EP is wereldwijd marktleider voor Lithium Ion producten!

Zie jij, net als wij, de kansen die hier liggen? Wil je een bijdrage leveren en onderdeel zijn van dit succes? En bied jij klanten liever een totaaloplossing dan een mooi verkooppraatje? Dan zoeken wij jou!

Maak het verschil door met jouw kennis, commerciële blik en gevoel voor het product de klant optimaal te voorzien in een perfecte oplossing!

Wij maken graag op korte termijn kennis met jou en wellicht wordt jij ons aanspreekpunt in de regio als

Verkoopadviseur Intern Transport

Je bent enthousiast, zelfstandig en ziet kansen. Je informeert nieuwe en bestaande klanten over onze unieke Lithium Ion producten. Je bent iemand die ergens voor staat. Je maakt waar wat je zegt en voorziet klanten van een eerlijke en duurzame oplossing.

Naast de gave functie, auto van de zaak, een goed salaris, de succesformule en een hecht team, bieden we je uiteraard begeleiding en coaching om het beste uit jezelf te halen!

Voor elk logistiek probleem een duurzame oplossing!

Zijn dit nu precies de zaken die missen binnen je huidige commerciële functie of ben je klaar voor de vervolgstap in je commerciële carrière, solliciteer dan nu naar deze ondernemende functie binnen een echt Twents familie bedrijf.

Wij staan voor onze missie en visie en maken met ons team een positieve impact op onze omgeving.

Geef je carrière een boost en ga deze mooie uitdaging met ons aan!

Ben je enthousiast geworden stuur je sollicitatie naar hr@totaallift.nl of connect via LinkedIn. We maken graag kennis met je! Wil je je eerst nog verder verdiepen in wie we zijn? Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op totaallift.nl of op onze Facebook en LinkedIn pagina.

Bel me terug