VACATURE: Hoogwerker servicemonteur

Wij zoeken een gedreven, collegiale en van nature technisch aangelegde servicemonteur met passie voor hoogwerkers!

Standplaats Bentelo | Fulltime

De wereld van hoogwerkers: grote machines, werken op grote hoogtes en unieke vraagstukken en uitdagingen met als focus het bieden van uitstekende service en kwaliteit. Geen dag zal hetzelfde zijn!

Een dynamische baan in een professionele werkomgeving
Als importeur van diverse kwaliteitsmerken hoogwerkers is Totaallift vanwege groei en ontwikkeling op zoek naar een hoogwerker servicemonteur. Je afwisselende werkzaamheden bestaan uit het technisch onderhouden en opbouwen van hoogwerkers. Ook word je intern opgeleid tot BMWT keurmeester. Je voert je werkzaamheden uit in onze moderne en volledig ingerichte werkplaats of op locatie bij de klant.

Werken in een leuk, hecht team
In deze veelzijdige functie werk je samen met collega’s aan een optimale werksfeer én klanttevredenheid. Natuurlijk werken wij hier ook aan mee en bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien als professional.

Wij vragen

  • Passie voor techniek
  • Een praktische instelling
  • Goede klant- en servicegerichte eigenschappen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Opleiding monteur mobiele werktuigen/LMB/autotechniek/mechatronica is een pré maar geen vereiste
  • Technische kennis opgedaan door opleiding of ervaring


Twents familiebedrijf met korte lijnen en nuchtere mentaliteit

Totaallift is onderdeel van Nijland Service BV en is al ruim 75 jaar een begrip in oost Nederland op het gebied van verkoop, reparatie en revisie van een breed scala aan machines voor diverse toepassingen. Een echt Twents familiebedrijf waar op dit moment de 3e generatie aan het roer staat. Het bedrijf heeft een mooie ambitie en kenmerkt zich door de prettige werksfeer, korte lijnen, persoonlijk contact en de nuchtere Twentse mentaliteit.

Interesse? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Tegenwoordig zijn er volop vacatures beschikbaar. De één belooft nog meer dan de ander, maar wat krijg je echt? Dat is een kwestie van ervaren! Daarom gaan we graag met jou in gesprek, laten we je het bedrijf zien en mag je altijd meelopen om te kijken of deze functie echt bij jou past.

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen je meer over deze mooie functie! CV’s en motivatiebrieven zijn niet nodig, wij geloven in persoonlijk contact. Stuur een e-mail naar hr@nijlandservice.nl of neem contact op met ons via 085 – 006 04 54.

Bel me terug