Unieke en innovatieve, nieuwe Heron10 masthoogwerker van Platform Basket

De gloednieuwe masthoogwerker HERON-serie van Platform Basket werd gepresenteerd op de APEX 2023 in Maastricht. Een zéér unieke machine op het gebied van verticale masthoogwerkers! De Heron is de eerste, op afstand bedienbare rupshoogwerker (9,60 meter) met automatische stabilisatie.

De Heron 10 heeft een rupsonderstel en kan rijden op volledige hoogte op vlakke ondergrond tot drie graden. Op hellingen kan de machine op hoogte werken door gebruik te maken van de stempels.

Licht en compact

De Heron 10 masthoogwerkers zijn licht en compact. Dit geeft het grote voordeel dat de hoogwerker eenvoudig op een aanhangwagen te vervoeren is. Met een smalle afstempeling, een werkhoogte van 9,6 m, een zijdelings bereik van 3,45 m en een maximale platformcapaciteit van 230 kg is deze machine zeer breed inzetbaar.

Multifunctioneel en eenvoudig in gebruik

De masthoogwerker stabiliseert automatisch met één druk op de knop. De machine zoekt automatisch de juiste positie en stabiliseert zichzelf met de 4 onafhankelijke stabilisatiepoten, zelfs op oneffen ondergronden.

Daarnaast is de Heron 10 ook te gebruiken als minikraan waarmee je gemakkelijk voorwerpen hijst en verplaatst van maximaal 250 kg. Middels een eenvoudig systeem plaats je de lier op de plek van de verwisselbare mand. De Heron 10 voldoet aan de EN-normen voor mobiele kranen en ISO-kranen.

Tot slot verplaatst de machine zich op rupsbanden. Dit biedt vele voordelen, waaronder meer grip op oneffen ondergronden. Daarnaast zijn rupsbanden met non-marking tracks ook perfect binnen inzetbaar. De volledige machine en alle onderdelen zijn op afstand te bedienen middels een eenvoudige afstandsbediening.

Verschillende varianten

De Heron 10 masthoogwerker is verkrijgbaar in 3 varianten:

1. Volledig elektrisch (elektro aangedreven motoren)
2. Diesel
3. Hybride

De Heron 10 van Platform Basket is, met alle bovengenoemde punten, de perfecte oplossing voor alle werkzaamheden op smalle en moeilijk bereikbare plaatsen. wil je meer informatie over deze of onze andere machines? Neem gerust eens contact op met ons!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over deze machine? Neem dan gerust eens contact op met ons:
085 – 006 54 04
Binnendienst@totaallift.nl

heron platform basket
heron platform basket apex

Bel me terug