Uitbreiding assortiment – EP Equipment

NIEUWS!
Wij breiden ons huidige assortiment uit met een volledig aanbod van betaalbare én degelijke elektrische interne transportmiddelen, waaronder heftrucks en pallettrucks! Achter de schermen zijn we er al een tijd mee bezig en inmiddels zijn de eerste heftrucks, orderpickers, stapelaars en palletwagens afgeleverd!

Vanaf begin 2020 zijn wij regio importeur van EP Equipment Interne Transportmiddelen. Het keuren en onderhouden van deze machines deden we al jaren, maar u kunt vanaf heden bij ons terecht voor de aanschaf van een breed scala aan interne transport middelen!

Unieke pallet- en heftrucks van de toekomst
Waarom we hier zo enthousiast over zijn? Deze trucks staan voor het intern transport van de toekomst: geen uitlaatgassen meer in uw pand!  Tevens zijn de heftrucks onderhoudsarm, het bespaard u geld en tijd op het onderhoud. Bekijk hier de flyer. Hierin leest u meer over de specificaties, aantrekkelijke prijzen en voordelen van Lithium Ion technologie.

EP Equipment
Wij kwamen in contact met EP Equipment door goede contacten met de Duitse EP leverancier. EP Equipment doet al zo’n 25 jaar mee in de Interne Transport wereld en ze hebben ondertussen een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. We zagen het succes van EP bij bedrijven als Wehkamp en Coca Cola. We zijn dus ook erg enthousiast over deze samenwerking. De machines worden gekenmerkt door:

– Lithium Ion batterij
– Lage onderhoudskosten
– Snelle oplaadtijdden
– Zeer aantrekkelijke prijs- kwaliteitsverhouding

Alles-in-1 partij om de hoek
Wij leveren niet alleen deze interne transportmiddelen, maar trainen uw personeel, voeren onderhoud, reparaties en keuringen uit, leveren onderdelen en begeleiden bij de financiering, subsidies en verzekeringen. Alles onder één dak dus.

Wilt u meer weten over deze unieke trucks van de toekomst? Bel of mail met onze adviseur Sven Wilmink, hij wil graag kennismaken met u. (06-10 58 07 81 of sven@totaallift.nl)

Bel me terug