Transport carrier nodig? Maak kennis met de elektrische multi-loader 1.5 FX van AlmaCrawler

AlmaCrawler is inmiddels onder velen bekend door/van hun innovatieve, zelfnivellerende hoogwerkers maar ook van producten die een oplossing bieden in het materiaaltransport zoals de volledig elektrische transport carrier. Beter bekend als de multi-loader lijn. Deze lijn is uitgebreid met het nieuwste model; de 1.5 FX. Deze volledig elektrische transpor carrier op rupsbanden is klaar om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop industrieën materialen verplaatsen.

De ML 1.5 FX is ontworpen voor precisie en veelzijdigheid. De multi-loader is uitermate breed inzetbaar, o.a. (kraan)verhuurbedrijven, industriële transportbedrijven, kozijnen en glasindustrie, staalbouw, hoverniers en ga zo maar door. Mede door de compacte afmetingen en een transportcapaciteit tot 1500 kg biedt de ML 1.5 FX ongekende mogelijkheden.

Volledig elektrisch en past door een gewone deur

Deze innovatieve transport carrier maakt het mogelijk om met een zware lading, eenvoudig door krappe ruimtes te navigeren. Met een breedte van 70cm is het zelfs mogelijk om door een normale deur te rijden! Aangedreven door twee krachtige elektromotoren met een vermogen van 10,6 kW en een hoog koppel, kan de ML 1.5 FX een maximumsnelheid van 2,8 km/u behalen.

De ML 1.5 FX is uitgerust met AGM accu’s van 55 Ah. Met een laadtijd van slechts 6 uur werkt je, met een volle accu, met gemak een hele dag door. Bovendien zorgen de bodemvrijheid van 4 cm en de hellingshoek van 45° voor een gemakkelijke navigatie over verschillende terreinen.

De multi-loader lijn kent meerdere modellen van verschillende formaten en laadcapaciteiten, daarnaast zijn er ook verschillende accessoires te verkrijgen waardoor de multi-loaders veelzijdig gebruikt kunnen worden.

transport carrier almac multi loader 1.5fx
transport carrier almac multi loader 1.5fx
transport carrier almac multi loader 1.5fx

Uit voorraad leverbaar

Deze volledig elektrische transport carriers zijn uit voorraad leverbaar! U kunt ze dus snel inzetten bij interesse.

Wilt u de machine eerst zelf bekijken? Dat kan! Neem gerust eens contact op met ons en plan een vrijblijvende demo in.

Bekijk hier de video van de Multi-loader 1.5 FX

Bel me terug