IPAF hoogwerker training – Veilig leren werken op hoogte bij Totaallift

IPAF hoogwerker cursus
Welk type hoogwerker kan het beste gebruikt worden voor bepaalde werkzaamheden? Waar moet ik allemaal aan denken voordat ik met een hoogwerker ga werken? Welke persoonlijke beschermingsmiddelen heb ik nodig bij welke hoogwerker? Met welke windkracht mag ik mijn hoogwerker niet gebruiken? Allemaal vragen welke beantwoord worden in de IPAF hoogwerker cursus bij Totaallift.

Veilig werken
Veilig werken met een hoogwerker is van essentieel belang, maar nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met een hoogwerker cursus bij Totaallift leren hoogwerker bedieners het veilig werken met een hoogwerker. Aan het eind van de cursus kan de cursist sneller, veiliger en efficiënter omgaan met een hoogwerker.

Wetgeving
Volgens de ARBO wet is een werkgever verantwoord voor een gedegen vakkundige opleiding van zijn werknemers. Een hoogwerkerbediener moet volgens de wet een aantoonbare bedieningsinstructie hebben gehad. Totaallift biedt een praktische IPAF hoogwerker training aan om hoogwerkers te kunnen en mogen bedienen. De hoogwerker training wordt in een kleine groep gegeven. Zo is er veel persoonlijke aandacht om ieder op een eigen niveau te begeleiden.

Bel me terug