Totaallift op de APEX 2023 in Maastricht

apex aanzicht hoogerkers

De stad Maastricht, gelegen in het zuiden van Nederland, is de thuisbasis van de APEX. Deze beurs is een internationaal evenement dat innovatie en ondernemerschap samenbrengt. Elk jaar trekt de APEX duizenden bezoekers van over de hele wereld, variërend van startende ondernemers tot gevestigde bedrijven en investeerders. Ook Totaallift was te vinden op de APEX; als importeur van Nederland van de Italiaanse merken AlmaCrawler en Platform Basket. Ons team stond er klaar om samen met de Italiaanse collega’s, mensen te ontvangen op de stand en te voorzien van informatie over de prachtige machines die er te zien waren.

De beurs

De APEX-beurs biedt een uniek platform waar innovatieve ideeën en baanbrekende technologieën worden gepresenteerd. Ondernemers krijgen de mogelijkheid om hun bedrijf en producten te tonen aan een breed scala aan professionals, potentiële investeerders en klanten. Kortom; de beurs brengt professionals samen uit verschillende branches in binnen- én buitenland.

Naast de tentoonstellingsruimte biedt de APEX een uitgebreid programma van inspirerende sprekers en paneldiscussies. Experts uit verschillende industrieën delen hun kennis en inzichten, terwijl ze trends en toekomstige ontwikkelingen bespreken. Deze lezingen en discussies bieden waardevolle educatieve kansen voor zowel beginnende als ervaren ondernemers, en dragen bij aan de algehele sfeer van inspiratie en groei op de beurs.

Nieuwe machines

De innovatie spatte er dus vanaf, ook op onze stands waren nieuwe, innovatieve machines te vinden. Zo lanceerde Platform Basket de nieuwe Heron en stond de nieuwe 15.75 spinhoogwerker ook op de stand. Op de stand van AlmaCrawler stonden weer andere machines te shinen: de nieuwe 1.5 multi-loader én de Jibbi Primo.

Succes

De mooie machines die tentoongesteld werden, zijn goed ontvangen door de bezoekers. Daarnaast gaf de beurs vooral een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en bestaande relaties te spreken. Al met al kunnen wij terugkijken op een succesvolle beurs!

Ben jij benieuwd naar de machines die te zien waren op de APEX?  Neem gerust eens contact op met ons.

team almacrawler
team platform basket

Bel me terug