Spinhoogwerker aanschaffen voor meer efficiëntie? Consolidated Nederland doet het!

Platform basket spider

Consolidated is een familiebedrijf dat in meer dan 60 jaar is uitgegroeid tot een allround dakspecialist. In opdracht van professionele gebouweigenaren en gebouwbeheerders verzorgen zij het beheer, onderhoud en de renovatie van platte en hellende daken.

Al bekend met spinhoogwerkers

Consolidated is bekend met de voordelen van het werken met spinhoogwerkers aangezien zij al jaren werken met spinhoogwerkers. Met alle ervaring die zij hebben is de keuze gevallen op de Platform Basket 20.95 vanwege het zéér grote zijdelingsbereik van wel 9,50 meter. Daarnaast heeft de hoogwerker een bakcapaciteit van 250 KG.
Perfecte voorwaarden voor dit bedrijf om hun werkzaam goed, snel en veilig uit te voeren.

Uiteraard kan de spinhoogwerker van Platform Basket werken op een mooie hoogte van bijna 20 meter, maar dat is niet alles.
De hoogwerker kan binnen ongeveer 3 minuten, omgebouwd worden tot een mini hijskraan (250 KG). Dit maakt het tillen en verplaatsen van verschillende, zware voorwerpen een stuk eenvoudiger.

Aanhanger op maat

Tot slot kan het team van Consolidated met de speciale aanhanger combinatie, de hoogwerker eenvoudig op de aanhanger rijden en vervoeren achter hun eigen bus!

Meer weten?

Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem gerust eens contact op met ons en ontvang vrijblijvend advies.

rode spinhoogwerker op aanhanger achter auto
verkoop rode spinhoogwerker
rode spinhoogwerker op aanhanger

Bel me terug