Dit is dé schildershoogwerker! Lees hier waarom!

Steeds meer schilders kiezen voor de aanschaf van een deze schildershoogwerker. Waarom? Ze werken sneller en veiliger en het levert geld op. Een simpele rekensom laat zien dat kosten van een spinhoogwerker gedekt zijn én je zelfs geld gaat verdienen aan de hoogwerker bij 3 à 4 dagen inzet in de maand!  

De vraag naar hoogwerkers is nog altijd enorm groeiende bij de schilders in Nederland. De aangescherpte wet- en regelgeving rondom veilig werken op hoogte, de krapte op de arbeidsmarkt waardoor het steeds moeilijker wordt om voldoende personeel te krijgen zijn redenen voor deze grote toename. De spinhoogwerker is minder arbeidsintensief, tijdbesparend en biedt veel gemak wanneer schilders hun werk moeten doen op hoogte en vooral op moeilijk bereikbare plekken.

“EEN SIMPELE REKENSOM MAAKT DE AANSCHAF VAN EEN HOOGWERKER EEN STUK MAKKELIJKER”

Wij van Totaallift, importeur van Platform Basket spinhoogwerkers in Nederland, kunnen deze groeiende behoefte bevestigen. “Steeds meer schildersbedrijven, maar juist ook ZZP’ers, schaffen hun eigen hoogwerker aan. Ook is tegenwoordig de keuze voor koop in combinatie met een lease, steeds voordeliger: schilders verdienen geld met hun eigen hoogwerker!”

Meer gemak, efficiëntie en professionaliteit

Totaallift heeft inmiddels al een paar honderd schildersbedrijven voorzien van een spinhoogwerker en ziet dat de voordelen van een eigen hoogwerker verder gaan dan de eerste rekensom. Het gemak van een eigen hoogwerker die eenvoudig overal te plaatsen is, de tijdsbesparing die het oplevert, het veilig werken en de professionaliteit die het uitstraalt zijn belangrijke voordelen die voor de schilder direct, na dag 1, al worden ervaren.

Van ’t Ende Schilderwerken uit Wezep maakt al een geruime tijd gebruik van de Platform Basket 15.75 pro spinhoogwerker. “Voorheen was ik bijna wekelijks bezig met het bouwen van steigers. Vooral in de zomerperiode waar je veel buitenwerk hebt is dat erg kostbare tijd. Nu ik mijn eigen hoogwerker heb zet ik deze aan het begin van de dag op de plek en kan ik direct van start. Ideaal!”

Michael van ’t Ende: ‘’Ik kan me niet meer voorstellen dat ik zoveel tijd kwijt was aan het bouwen van al die steigers. We hebben nu dagelijks veel meer tijd voor wat we echt leuk vinden: schilderwerk! Tevens hebben we meer tevreden klanten doordat er sneller en efficiënter kan worden gewerkt. Dat maakt het schilderwerk nog leuker.‘’

De spinhoogwerker kent veel voordelen, ZOWEL PRAKTISCH ALS FINANCIEEL:

 • Zeer eenvoudige bediening
 • Transporteerbaar op een aanhanger
 • Groot zijdelings bereik
 • Lucht- water- & stroomaansluiting in de werkbak
 • Compact: past door een gewone deur!
 • Een extra inkomstenbron (verhuur)
 • Hoge restwaarde dus een hoog rendement op uw investering
 • Minder arbeidsintensief
 • Professionele uitstraling
 • Besparing op personeelskosten
 • Meer tevreden klanten doordat er sneller en efficiënter kan worden gewerkt

Slim en eenvoudig transport

Zoals u heeft kunnen lezen is deze hoogwerker ontworpen om uw werk efficiënter én eenvoudiger te maken. Dit geldt ook voor het transport! Wij hebben speciaal voor deze hoogwerker een aanhanger ontworpen, waarmee de spinhoogwerker eenvoudig, inclusief toebehoren, achter bijna elke bus te vervoeren is. ‘’Eenmaal op locatie kan de hoogwerker in sommige gevallen zelfs op de aanhanger blijven staan en is deze afgestempeld direct inzetbaar.” Daarnaast zijn de aanhanger en hoogwerker zeer compact waardoor deze op een normale parkeerplek kan staan.

Mogelijkheid tot Leasen

Een hoogwerker kopen is natuurlijk een flinke investering. Maar door gebruik te maken van financial lease, hoef je de aanschafprijs niet in één keer te betalen. Je bent al eigenaar vanaf +- €600,- lease per maand, afhankelijk van de afmeting en toepassingen van een hoogwerker. Voor dit geld kun je de hoogwerker inzetten zo vaak als nodig. Dit is uiteindelijk, vaak voordeliger dan huren! Je betaalt over een bepaalde periode, meestal 7 jaar, maandelijks een vast bedrag. Het is vergelijkbaar als bij de koop van een huis, jij bent de eigenaar maar betaalt verspreid over een aantal jaar de hoogwerker af. Wil je een aanbod op maat? Neem gerust contact op, wij denken graag met je mee en maken een passend aanbod voor je!

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag weten of een spinhoogwerker wat voor u is? Kom gerust een langs en ontvang een vrijblijvende demo! U kunt de machine bekijken en testen onder het genot van een kop koffie. Onze adviseurs denken graag met u mee in uw zoektocht naar een hoogwerker die goed bij u en uw uit te voeren werkzaamheden past.

de schildershoogwerker

Plan een afspraak in voor een vrijblijvende demo!

  schildershoogwerker
  Platform Basket spinhoogwerker past door een gewone deur
  Platform Basket spinhoogwerker in achtertuin

  Bel me terug