Schilders verdienen geld met een eigen spinhoogwerker

Steeds meer schilders kiezen voor de aanschaf van een eigen spinhoogwerker. Waarom? Een simpele rekensom. Bij 2 à 3 dagen inzet in de maand zijn de vaste kosten al betaald en wordt de hoogwerker een extra inkomsten bron.   

 

De vraag naar hoogwerkers is enorm groeiende bij de schilders in Nederland. De aangescherpte wet- en regelgeving rondom veilig werken op hoogte, de krapte op de arbeidsmarkt waardoor het steeds moeilijker wordt om voldoende personeel te krijgen, minder arbeidsintensief en uiteraard het gemak van een hoogwerker zijn belangrijke redenen voor deze grote toename.

Totaallift, importeur van Platform Basket spinhoogwerkers in Nederland, kan deze groeiende behoefte bevestigen. “Steeds meer schildersbedrijven, maar juist ook ZZP’ers, schaffen hun eigen hoogwerker aan. Ook is tegenwoordig de keuze voor koop in combinatie met een lease, steeds voordeliger: schilders verdienen geld met hun eigen hoogwerker!” vertelt Sven Wilmink, adviseur bij Totaallift.

 

“Een simpele rekensom maakt de aanschaf van een hoogwerker een stuk makkelijker”

 

Meer gemak, efficiëntie en professionaliteit
Totaallift heeft inmiddels al een paar honderd schildersbedrijven voorzien van een spinhoogwerker en ziet dat de voordelen van een eigen hoogwerker verder gaan dan de eerste rekensom. Het gemak van een eigen hoogwerker die eenvoudig overal te plaatsen is, de tijdsbesparing die het oplevert, het veilig werken en de professionaliteit die het uitstraalt zijn belangrijke voordelen die voor de schilder direct na dag 1 al worden ervaren. Van ’t Ende maakt nu al een geruime tijd gebruik van de Platform Basket 15.75 spinhoogwerker. “Voorheen was ik bijna wekelijks bezig met het bouwen van steigers. Vooral in de zomerperiode waar je veel buitenwerk hebt is dat erg kostbare tijd. Nu ik mijn eigen hoogwerker heb zet ik deze aan het begin van de dag op de plek en kan ik direct van start. Ideaal!”

 

Een aantal voordelen:

  • Geld verdienen met je eigen machine
  • Minder arbeidsintensief
  • Professionele uitstraling
  • Besparing op personeelskosten
  • Meer tevreden klanten doordat er sneller en efficiënter kan worden gewerkt

 

Slim en eenvoudig transport

Naast de aanschaf van zo’n machine moet het transport ook niet worden vergeten. Wilmink vertelt: “Wij leveren onze hoogwerkers op een speciaal ontworpen spider aanhanger, waardoor de spinhoogwerker eenvoudig mee te nemen is achter bijna elke bus. Eenmaal op locatie kan de hoogwerker op de aanhanger blijven staan en is deze afgestempeld direct inzetbaar.”

www.vantendeschilderwerken.nl

Nooit meer iets missen?
Volg ons op social media!

DSC_2227 (1)

Schildersbedrijf van ’t Ende Schilderwerken uit Wezep is in het bezit van een Platform Basket 15.75 Pro spinghoogwerker. Micheal van ’t Ende: ‘Ik kan me niet meer voorstellen dat ik zoveel tijd kwijt was aan het bouwen van al die steigers. We hebben nu dagelijks veel meer tijd voor wat we echt leuk vinden: schilderwerk!Tevens hebben we meer tevreden klanten doordat er sneller en efficiënter kan worden gewerkt. Dat maakt het schilderwerk nog leuker.’

Meer informatie? Bel: +31 (0)547 – 291 291

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!


    * Verplicht in te vullen velden

    Bel me terug