Totaallift kijkt terug op een geslaagde opening!

Op 18 april jl. was het zover, na maanden van voorbereiding werd Totaallift BV officieel geopend door Esther Borre (Totaallift) en de heer Dennis Lacroix als afgevaardigde van de Gemeente Hof van Twente. Als totaalleverancier op hoogwerkergebied, werd het lint op gepaste wijze op hoogte doorgeknipt. Het was een gezellig en druk bezochte dag!

Mede-directeur Esther Borre-Nijland:
“Wij zijn zeer tevreden over de officiële opening. Het weer was gunstig en aangezien het grootste gedeelte van de demonstraties op het voorterrein plaatsvonden, hadden we een erg goede opkomst.

Diverse demonstraties
Naast veel (potentiële) klanten , waren uiteraard ook familie, vrienden en de buren aanwezig. Daarnaast trokken we veel bekijks met machines welke nog niet eerder in Nederland vertoond waren. We demonstreerden met een hoogwerker van zelfs 43 meter hoog! Enkele bezoekers die het aandurfden, werden onder begeleiding van een ervaren operator op grote hoogte gebracht.

Totaallift
Totaallift is de specialist als het gaat om hoogwerkers in alle soorten en maten. In 2018 werd Totaallift als afzonderlijk bedrijf opgericht vanuit Nijland Service BV. Nijland Service BV is onder andere bekend als leverancier op het gebied van JCB grondverzetmachines. Door de groeiende vraag naar verschillende soorten hoogwerkers en de importeursfunctie van AlmaCrawler en Platform Basket, was de oprichting van Totaallift een logische stap. “We merken nu al de positieve gevolgen van onze keuze: klanten vanuit heel het land bestaande uit verschillende doelgroepen waaronder bouwbedrijven, installateurs, schilders, schoonmaakbedrijven, verhuurbedrijven en hoveniers, weten de weg naar ons bedrijf te vinden.”

Vanaf januari 2019 geeft Totaallift ook IPAF cursussen voor veilig en effectief gebruik van hoogwerkers.

TOTAALLIFT.NL

 

Kom in contact

Wilt u meer weten over ons?
085 – 006 54 04
Binnendienst@totaallift.nl

Bel me terug