Ontdek de 7 voordelen van een Magni schaarhoogwerker

Zoals elke andere hoogwerker, wordt een schaarhoogwerker ingezet voor verschillende klussen op hoogte en wordt doorgaans ingezet in plaats van andere materialen die het werken op hoogte mogelijk maken, zoals een steiger of een ladder. Maar waarom zou je kiezen voor een schaarhoogwerker als je ook gebruik kunt maken van een steiger of ladder? In het kort maakt een schaarhoogwerker het werken op hoogte veiliger, sneller én efficiënter. Maar geldt dat niet voor alle hoogwerkers? Klopt! Hieronder lees je waarom de Magni schaarhoogwerker voor veel bedrijven de perfecte oplossing is.

Waarvoor gebruik je een schaarhoogwerker?

Een schaarhoogwerker is stabiel en heeft vaak een wat groter platform waardoor je meer werkruimte hebt en ook gemakkelijk gereedschap of andere materialen mee kunt nemen. Je zet deze hoogwerker in voor klussen waarbij je recht omhoog moet. Als je bijvoorbeeld over een obstakel moet ‘’buigen’’ zijn andere hoogwerkers handiger. Daarnaast is een schaarhoogwerker efficiënt te verplaatsen, zelfs op hoogte!

Maak kennis met de Magni schaarhoogwerker

De machine is mooi vormgegeven en wordt met zorg afgewerkt; die lak krijg je er niet zomaar af! Maar dat is nog niet alles, de Magni schaarhoogwerker kent meer voordelen:

 • De Magni is voorzien van 3 opstap trapjes (makkelijker om in te stappen).
 • De gesloten bodemplaat zorgt voor stevigheid en stabiliteit.
 • Hij is eenvoudig op hoogte te bedienen.
 • Sterkere, elektrische rijmotoren i.p.v. hydraulisch; deze vergen minder onderhoud en zijn krachtiger!
 • Bescherming om de rijmotoren (tegen obstakels)
 • Onderhoudsvrije accu’s
 • Volledig elektrisch

volledig ELEktrisch

Een van de genoemde voordelen is dat de machine volledig elektrisch is. Dit is tegenwoordig steeds belangrijker voor veel bedrijven, en dit is waarom:

Lagere kosten: Elektrische machines zijn goedkoper in gebruik dan verbrandingsmotoren, omdat ze geen brandstof nodig hebben en veel minder onderhoud nodig hebben. Bovendien zijn de elektriciteitskosten lager dan de brandstofkosten voor verbrandingsmotoren.

Stille werking: Elektrische machines werken stil, waardoor ze geschikt zijn voor gebieden waar lawaai een groot probleem is. Dit is bijvoorbeeld het geval in stedelijke gebieden of bij binnen werkzaamheden.

Gemakkelijker te bedienen: Elektrische machines zijn doorgaans gemakkelijker te bedienen omdat ze minder bewegende delen hebben en veel minder onderhoud nodig hebben. Een flinke tijdsbesparing dus!

Milieuvriendelijker: Tot slot produceren elektrische machines geen uitlaatgassen, waardoor ze milieuvriendelijker zijn én geschikt voor binnen gebruikt.

Branche

Deze hoogwerker is ontzettend goed in te zetten in verschillende branches, maar zijn vooral populair in onderstaande branches:

 • Verhuurders
 • Glazenwassers en pandonderhoud
 • Schilders
 • Kassen en tuincentra
 • Dak- en wandbeplating
 • Agrarische bedrijven (pluimvee) voor onderhoud aan de stallen

Ben jij benieuwd of een schaarhoogwerker wat voor jou is? Wij denken graag met u mee! Neem gerust eens contact op of bekijk hier alle modellen

magni schaarhoogwerker rood op een rij
Magni telescopic handlers

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met ons, wij denken graag met u mee!

Bel me terug