Multi-Loader ter uitbreiding voor Wagenborg Nedlift

multi-loader voor wagenborg

Wagenborg Nedlift is onder velen bekend als een toonaangevende partij, onder andere in de wereld van zwaar- en speciaal transport. Zij specialiseren zich in het verplaatsen van grote en zware objecten met speciale kranen of speciaal transport.
Onlangs heeft Wagenborg Nedlift een multi-loader van AlmaCrawler aangeschaft welke het verplaatsen van dat materiaal nog makkelijker zal maken.

De multi-loader als oplossing

‘’Voor een groot project in Groningen waren we op zoek naar een compacte machine die sterk genoeg is om zware materialen te verplaatsen op wat lastiger doorgaanbare plekken. Bij Totaallift vonden we een perfecte oplossing in de multi-loader 3.0 FX. De multi-loader is compact, krachtig en wendbaar en met de bijbehorende ‘dolly’ kunnen we ook gemakkelijk hele lange objecten verplaatsen.’’ Aldus Willem Biezenaar, hoofd materieeldienst bij Wagenborg Nedlift.  ‘’Al deze punten zorgen ervoor dat de machine perfect inzetbaar is voor deze klus maar hij zal ongetwijfeld ook voor andere klussen ingezet worden.’’

meer over de machine

De multi-loader 3.0 FX  is een relatief kleine transport carrier, ontworpen om zwaar, groot en kwetsbaar materiaal te verplaatsen. De Multi-loader 3.0 FX is op afstand bestuurbaar, heeft een draaiplateau en is voorzien non-marking tracks waardoor hij ook binnen op bedrijfsvloeren inzetbaar is. Voor Wagenborg Nedlift biedt deze machine een oplossing: ‘’dankzij deze machine kunnen wij de klus toch volledig in eigen beheer houden en hoeven de kosten voor de klant niet verder op te lopen.’’

Wil je meer weten over de multi-loader of de andere producten van AlmaCrawler? Neem dan gerust eens contact op met ons of bekijk het gehele assortiment van AlmaCrawler.

Wil je meer weten over de Multi-Loader óf andere machines uit ons assoritment?

Neem vrijblijvend contact op met ons.

Bel me terug