Totaallift is dealer LGMG schaarhoogwerkers!

Over LGMG
Vanaf 1 juli 2019 zijn wij dealer van LGMG Schaarhoogwerkers. De LGMG schaarhoogwerkers zijn premium schaarhoogwerkers met werkhoogtes variërend van 5.6 meter t/m 18 meter. LGMG Group is al sinds 1972 wereldwijd actief met de productie van grondverzetmaterieel voor o.a. Volvo en mijnbouwmachines voor o.a. Sandvik. Met deze brede kennis binnen het bedrijf is LGMG in China de marktleider binnen schaarhoogwerkers!

Distributiecentrum
In 2018 heeft LGMG haar Europese distributiecentrum geopend in Spijkernisse. Hier wordt de permanente voorraad, onderdelenmagazijn en serviceondersteuning beheerd. Naast de kwaliteit van de hoogwerker is ook het gestroomlijnde distributieproces één van de redenen dat we de samenwerking met LGMG zijn aangegaan. Zowel hoogwerkers alsook onderdelen zijn in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar. Dit is waar ook wij als totaalleverancier voor staan!

Schaarhoogwerkers
We zien een toenemende vraag naar schaarhoogwerkers in verschillende segmenten, onder onze klanten bevinden zich naast verhuurbedrijven vooral ook eindgebruikers zoals garagebedrijven, installateurs etc. Vaak horen we van klanten dat het gemak van een hoogwerker zeker opweegt tegen de relatief gunstige aanschafprijs. Vooral nu veel bedrijven de hoogwerker leasen tegen een historisch lage rentestand.

Wij zijn ontzettend trots met het dealerschap en overtuigen u graag vrijblijvend van onze enthousiasme, loop gewoon eens bij ons binnen of neem telefonisch contact met ons op! Wij hebben enkele demo modellen beschikbaar op locatie!

Totaallift B.V.
085 – 006 04 54
Verkoop@totaallift.nl

Bel me terug