Kanshebber product van het jaar binnenkort in Nederland!

Op 14 maart 2024 woont AlmaCrawler de IAPA uitreiking bij in Denemarken. IAPA staat voor ‘International Awards for Powerd Access’. AlmaCrawler is met de BIBI 1090 PRiMO één van de kanshebbers voor het product van het jaar, in de categorie schaarhoogwerkers en verticale masten. De Heron 10 masthoogwerker van Platform Basket is ook één van de kanshebbers voor deze prijs.

Meer over de iapa uitreiking

Het evenement zal plaatsvinden in het Scandic Copenhagen Hotel, in Kopenhagen, Denemarken op 13 & 14 maart. De IAPA’s zijn de meest prestigieuze en gerespecteerde prijzen in de hoogwerker branche en vinden plaats in de avond na de IPAF Summit. Het evenement is gecreëerd en georganiseerd door IPAF en Acces international. De IPAF Summit-conferentie is, samen met de International Awards for Powered Access (IAPAs), zijn een uitstekende leer- en netwerkmogelijkheid voor de hoogwerker industrie.

Heron 10

De Heron 10 Masthoogwerker van Platform Basket is ook één van de vier genomineerde voor deze prijs. De Heron 10 is een innovatieve, zelfrijdende hoogwerker op rupsbanden met automatische stabilisatie om werkzaamheden op oneffen terrein mogelijk te maken. Ook kan de Heron 10 getrokken worden met lichte aanhangwagens en is het goed inzetbaar voor onderhoudswerkzaamheden, schilderwerkzaamheden, ramenwassen of boomverzorging. Oók binnen inzetbaar.

BIBI 1090 PRiMO

De BIBI 1090 PRIMO is het eerste volledig elektrische 10m schaarhoogwerker met elektrische aandrijving en volledig afneembaar en verwisselbaar accupakket. Met een werkhoogte van 10 meter, een draagvermogen van 250 kg tot 300 kg en de bi-levelling-technologie voor een helling tot 20°, is de BIBI 1090 PRiMO ontworpen voor veiligheid en productiviteit op de bouwplaats!
Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen en voordelen van de BIBI 1090 PRIMO :

  • Elektrische aandrijving – maakt een maximale snelheid van 4,5 km/u mogelijk.
  • Verwijderbaar batterijpakket voor langdurig gebruik en eenvoudig opladen, geen uitstoot en geluidsoverlast.
  • Bijgewerkt ontwerp voor meer functionaliteit en een betere gebruikerservaring.
  • Geschikt voor gebruik op bouwplaatsen met beperkte toegang tot stroombronnen , dankzij de mogelijkheid om het accupakket op de bouwplaats te verwijderen en te vervangen.
  • EAS Anti Entrapment System , technologie die is ontworpen om ernstig letsel te voorkomen door de unit te stoppen, maar de operator ruimte te geven zichzelf veilig te verwijderen.
  • Automatisch rupsspansysteem – GEEN onderhoud

Lees hier meer over het evenement en de prijsuitreiking!

De BIBI 1090 PRiMO zal rond eind april 2024 beschikbaar zijn in Nederland bij Totaallift!

Bel me terug