Duurzaam ondernemen inclusief slim verdienmodel

Duurzaam ondernemen wordt een steeds belangrijker onderwerp voor bedrijven. Maar hoe ga je hier als ondernemer mee om? En wat voor een effect heeft het op het rendement van de onderneming? Steeds meer bedrijven profiteren van duurzaam ondernemen én een slim verdienmodel. Hoe ze dit doen? De combinatie van een eigen spinhoogwerker en de keuze voor volledig elektrisch! Oftewel, ‘the best of both worlds’.

Duurzaam ondernemen door keuze voor elektrisch
Tegenwoordig zie je steeds vaker dat er wordt gekozen voor elektrische Lithium-Ion batterijen in plaats van de standaard uitvoering met brandstofmotor. Volledig elektrische machines brengen vele voordelen met zich mee. Bedrijven kunnen nu geluidloos zonder kabel overal elektrisch werken met de machine. En of je nu binnen of buiten werkt, het is overal mogelijk met de elektrische spinhoogwerker.

Slim verdienmodel door financiële voordelen
Naast de keuze voor een duurzame oplossing zie je dat bedrijven ook steeds meer de meerwaarde inzien van de aanschaf van een eigen spinhoogwerker in plaats van de huur van een machine. En dit komt door een simpele rekensom: bij 2 á 3 dagen inzet in de maand zijn de vaste kosten al betaald en wordt de hoogwerker een extra inkomstenbron voor de ondernemer!

In het begin is zo’n aanschaf soms best spannend, het is een behoorlijke investering. Maar door het financial leasen van de hoogwerker is het niet nodig om de aanschafprijs in één keer te betalen. Het maandelijkse leasebedrag is meestal nog lager dan als je de hoogwerker twee of drie keer in de maand gaat huren. Bovendien is de hoogwerker binnen een aantal jaar volledig afbetaald en zit er ook nog een zeer gunstige restwaarde op.

Naast het financiële voordeel ervaren bedrijven ook vele andere positieve effecten zoals efficiënter en veiliger werken, een professionele uitstraling én met de elektrische spinhoogwerker wordt er gekozen voor een duurzame oplossing! Kortom, een win-win situatie.

 

De voordelen van Lithium-Ion – inclusief subsidie!
De Lithium-Ion batterijen zijn ten opzichte van traditionele loodzuur batterijen minder schadelijk voor het milieu, onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur (5x langer dan loodzuur). Belangrijke redenen waarom steeds meer bedrijven kiezen voor machines, zoals spinhoogwerkers, met Lithium-Ion en daarmee kiezen voor een duurzame oplossing.

Subsidiemogelijkheden
Tevens door het uitvoeren van de hoogwerker in een Lithium-Ion versie is het mogelijk om gebruik te maken van een MIA-VAMIL subsidie. Deze subsidie kan een fiscaal voordeel opleveren tot wel €10.000,-!

 

De voordelen opgesomd:

Voordelen Spider 13.80:
– Lithium ION Batterij (onderhoudsvrij)
– Zéér kleine afstempeling
– Lichtgewicht machine
– 7,80 meter zijdelingsbereik
– Verstelbare onderwagen

Voordelen Lithium-Ion:
– Minder schadelijk voor het milieu
– Onderhoudsvrij
– Miner geluid
– Tussentijds opladen
– Lange levensduur

www.gebrdekoning.nl

Totaallift - Platform Basket_SGA3

NOOIT MEER IETS MISSEN?

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA! 

Totaallift - Platform Basket_SGA5

Uit de praktijk: Gebr. De Koning kiest voor verduurzaming

Alllround aanpakker ziet vele voordelen van elektrische spinhoogwerker
Onlangs heeft Totaallift BV een volledig elektrisch spinhoogwerker uitgeleverd aan Gebr. De Koning BV.  Gebr. de Koning is een innovatieve “allround aanpakker” van civiele bouwprojecten op de grens van land en water die een meerwaarde leveren voor hun omgeving. Sinds decennia is Gebr. De Koning actief bezig met deze vorm van innovaties.

Martin de Koning, mede-eigenaar bij Gebr. De Koning, vertelt: “Innovatie is volhouden en doen. Met name de afwijkende visies op funderingstechnieken, dijkversterkingen, kadeconstructies en binnenstedelijke kademuren getuigt van ons onderscheidend vermogen. De Platform Basket Spider 13.80 met Lithium-Ion gebruiken we bijvoorbeeld bij storingen waar eerder een hijsbak werd ingezet. Vanwege nieuwe wetgeving mag dit niet meer en is de spinhoogwerker een perfecte oplossing! Verder zetten we de hoogwerker in bij funderingswerkzaamheden, zoals het zetten van damwanden en diverse betonwerken bij tunnels en kades.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Als moderne, toekomstgerichte onderneming staat Gebr. de Koning midden in de samenleving. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vormt dan ook niet meer dan een logische keuze voor de bedrijfsvoering. Het betekent dat zij streven naar een gezonde bedrijfsvoering (profit), daarbij rekening houdend met het effect van de activiteiten op het milieu (planet) en de menselijke aspecten binnen en buiten de onderneming (people). “Ons beleid en onze activiteiten zijn erop gericht een goede balans te vinden tussen deze drie elementen. De aanschaf van een volledig elektrische spinhoogwerker is een voorbeeld van hoe wij de bedrijfsvoering gezond willen houden, een positieve bijdrage willen leveren aan het milieu en tevens onze mensen zo gezond en veilig mogelijk willen laten werken”.

Meer informatie? Bel: +31 (0)547 – 291 291

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!


    * Verplicht in te vullen velden

    Bel me terug