Ken jij hem al? De veelzijdige Multi-Loader 3.0 FX

Multi-loader 3.0 fx almacrawler

Nu tijdelijk, zónder levertijd!*

De Multi-Loader 3.0 FX is een krachtige, veelzijdige én compacte transportcarrier die, dankzij het maximale laadvermogen van 3.000 kg (tot 25°), voor veel uiteenlopende zware toepassingen gebruikt kan worden, zowel binnen als buiten!

 Geen zware lichamelijke belasting voor personeel meer

Met de inzet van de Multi-Loader komt er een einde aan de zware lichamelijke belasting. Het transporteren van zwaar materieel kan met de Multi-Loader eenvoudig en snel geregeld worden.

Uniek: verwisselbaar accupakket

De Multi-Loader 3.0 FX heeft een elektrische aandrijving met twee superstille en krachtige AC-elektromotoren van 5,3 kW (IP67) en kan worden uitgerust met zowel AGM- als lithiumbatterijen. Het batterijpakket is eenvoudig te verwisselen waardoor de batterij eenvoudig op de werkplek kan worden vervangen en het werk direct kan worden voortgezet!

Voor elke lading aan te passen

Om grote ladingen extra ondersteuning te bieden beschikt de Multi-Loader 3.0 FX over vier uitschuifbare steunbalken op elke hoek. Deze kunnen handmatig verplaatst worden en daarmee kan het platform zowel in de lengte als in de breedte worden uitgeschoven. Daarnaast kenmerkt de Multi-Loader 3.0 FX zich door het draaibare laadplatform met 16 verschillende posities waardoor het platform eenvoudig aan te passen is aan uw lading.

Duurzaam en breed inzetbaar

Ten slotte, met de volledig elektrische aandrijving, de verschillende rijsnelheden, het lage gewicht (minder dan 800 kg), langere (non-marking) rupsbanden en adaptive rollers is de AlmaCrawler Multi-Loader 3.0 FX veelzijdig en breed inzetbaar en voorziet het optimaal in de behoeftes van bedrijven die te maken hebben met het verplaatsen van zwaar materieel.

 

”Zo werd het eerste klusje van de Multi-Loader 3.0 FX in Nederland het verplaatsen van maar liefst 2.700 kg aan aluminium profielen. Voorheen een uitdagende klus maar met de Multi-Loader 3.0 FX een eenvoudig ritje.”

 

Succesverhalen uit de praktijk

De krachtige transportcarrier met afstandsbediening is ideaal te gebruiken voor het transporteren van o.a. zware kozijnen, glas, profielen, etc. Zo werd het eerste klusje van de Multi-Loader 3.0 FX in Nederland het verplaatsen van maar liefst 2.700 kg aan aluminium profielen. Voorheen een uitdagende klus maar met de Multi-Loader 3.0 FX een eenvoudig ritje.

Over Totaallift

Totaallift BV in Bentelo is importeur van AlmaCrawler en beschikt over een breed scala van innovatieve en krachtige AlmaCrawler machines waaronder de Multi-Loader, Rups Schaarhoogwerker (Bibi), Rups Telescoophoogwerker (Jibbi) en Rups Schaarhoogwerker met stempelpoten (Billenium). Naast AlmaCrawler is Totaallift ook importeur van Platform Basket spinhoogwerkers, Bravi hoogwerkers, EP intern transport én dealer van Magni verreikers/hoogwerkers.

Uit voorraad leverbaar

De Multi-Loader 3.0 FX is uit voorraad leverbaar, zolang de voorraad strekt.
Kom langs, bekijk de Multi-Loader zelf eens en probeer hem uit. Overtuigd? Op deze voorraadmodellen zit géén levertijd!

 

*zolang de voorraad strekt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Multi-Loader 3.0 FX? Neem vrijblijvend contact op met onze product adviseur Sander Pelle.

Bel naar: 06 13 22 99 70 of stuur een e-mail naar: sander@totaallift.nl.

Bel me terug