AlmaCrawler Jibbi 1670 EVO voor de Nederlandse markt

Totaallift presenteert de AlmaCrawler Jibbi 1670 EVO voor de Nederlandse markt
De nieuwkomer in de Jibbi range van de Italiaanse fabrikant AlmaCrawler in Goed nieuws, want vanaf medio 2020 brengt Totaallift de nieuwe AlmaCrawler Jibbi 1670 Evo op de Nederlandse markt. Na het succes van de Jibbi 1250, waarmee AlmaCrawler in 2019 zelfs bekroond werd met de internationale titel “product van het jaar”,  in de categorie zelfrijdende telescoop hoogwerkers, komt de Italiaanse fabrikant AlmaCrawler met een grotere versie van dit succesnummer.

Een werkhoogte van 16 meter, een werkbereik van 8,5 meter en op hoogte verrijdbaar
De AlmaCrawler Jibbi telescoophoogwerkers op rupsen staan voor technologische ontwikkeling, veelzijdigheid en vernieuwing. De nieuwe Jibbi 1670 heeft daarbij zelfs een werkhoogte van 16 meter en een maximaal zijdelings werkbereik van 8.5 meter. Daarnaast kan er ook met de hoogwerker worden gereden op een werkhoogte van maar liefst 9 meter, terwijl de machine automatisch nivelleert.

De unieke zelfnivellerende rupshoogwerker is naast werkzaamheden op ongelijke ondergrond ook uitermate geschikt voor het werken in kleine ruimtes, door het verstelbare onderstel (variërend in breedte: 1,35 m, 1,90 m, 2,20 m en 2,45 m). Een echte alleskunner, denk hierbij aan bedrijven in de constructie, staalbouw, dam- en wandbeplating, kassenbouw, boomsnoeiers etc.

Bijzonder interessant voor de verhuurbranche door de nieuwe APP
De nieuwe APP “Control Panel MyAlmac” voorziet de eigenaar van de actuele servicestatus van de machine. Daarnaast kunnen bedrijfsspecifieke parameters worden ingevoerd, bijzonder interessant voor de verhuurbranche.

Extra veiligheid door vernieuwde technologie tijdens werken en rijden op hoogte
Net als de vorige modellen, is de AlmaCrawler JIBBI 1670 EVO voorzien van het automatische nivelleringssysteem “Dynamic Leveling”, ontwikkeld om hellingen tot 22 ° (40%) te compenseren tijdens transportoperaties en de Proactieve Leveling-technologie, die automatisch  ingrijpt tijdens “rijden op hoogte”.

Gepatenteerd systeem voor een optimale prestatiemix
Net als alle AlmaCrawler-producten is de JIBBI 1670 EVO uitgerust met hoogwaardige technologie die de prestatiemix verbetert, door “gewicht, afmetingen, werkhoogte en werkbereik” te combineren. Dit maakt het een revolutionair product voor de hijswereld, ontworpen om makkelijker te werken en productiviteit en veiligheid van de gebruikers te verhogen.

Ook inzetbaar als compacte hijskraan
AlmaCrawler levert optioneel af fabriek ook een hijslier kit voor alle Jibbi modellen, deze heeft een maximale hijscapaciteit van 200 kg.

Bekijk hier meer

Bel me terug