Almac wint product innovation award!

De nieuwe Billenium B1890 EVO Quick-Pro van Almac heeft de Product Innovation Award gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de tweede dag van GISEXPO 2021, dé hoogwerkerbeurs in Italië. Almac werd verkozen als winnaar door de unieke kenmerken die naar voren komen bij de hoogwerker: veiligheid, bediening en gebruiksgemak.

GISEXPO 2021

Op 7, 8 en 9 oktober 2021 vond na lange tijd de GISEXPO weer plaats in Italië. Een hoogwerkerbeurs met vele enthousiaste bezoekers en exposanten. Tijdens de tweede dag werd de Italplatform 2021 Awards Ceremony gehouden waarbij verschillende prijzen werden uitgereikt. Er konden onder andere awards worden gewonnen in o.a. de categorieën ‘Beste product’, ‘Verhuurbedrijf van het jaar’ en ‘Innovatie’.

Product Innovation Award

In de categorie Innovatie is Almac in de prijzen gevallen met de Billenium B1890 Quick-Pro. De gestabiliseerde hoogwerker met rupsbanden heeft meerdere nieuwe technologische kenmerken, met in het bijzonder het unieke AWP-systeem (Adaptive Working Performance) waarbij het mogelijk is om realtime de daalhoek en positionering van elke stabilisator te lezen. Deze en andere unieke kenmerken van de Billenium-lijn hebben de jury overtuigd om deze prestigieuze prijs toe te kennen.

Billenium B1890 EVO Quick-Pro

De B1890 EVO Quick-Pro is een machine uit de nieuwe Billenium-serie van Almac. Met deze nieuwe lijn machines biedt Almac een unieke machine. De machine is een combinatie van een zelfrijdende telescooprups hoogwerker en een spinhoogwerker.

Dit innovatief type hoogwerker maakt een betere gebruikerservaring en superieure toepassingsaanpassing mogelijk.

Daarnaast zijn er verschillende technologieën die de hoogwerker uniek in zijn soort maken. Met onder andere het SPS (Self Propelled System), waarmee de hoogwerker op hoogte kan werken zonder de stabilisatoren te laten zakken. Daarnaast maakt het AWP-systeem het mogelijk om het gestabiliseerde gebied nauwkeuriger te bepalen als nooit te voren.

‘De nieuwe technologie stelt de B1890 EVO Quick-Pro in staat om te werken in zes verschillende combinaties van positionering.’ vertelt Oana Samolia, Export Sales Manager van Almac. ‘Deze unieke machine bestaat nog niet in de markt en onderscheidt Almac van de concurrentie. Tevens levert het de gebruiker veel werksnelheid op.’

Telescoophoogwerker Almac

Totaallift & AlmaCrawler Rupshoogwerkers

In Nederland is Totaallift de importeur van AlmaCrawler. Almac biedt een breed scala aan hoogwerkers met rupsonderstel, ontworpen voor gebruik in vele verschillende sectoren. De rupshoogwerkers van Almac zijn voorzien van het bilevel-systeem, een unieke technologie waarmee Almac hoogwerkers zelfs op niet-vlakke terreinen of moeilijke toegankelijke werkgebieden werkzaam kunnen zijn.

Totaallift beschikt over een groot aanbod van innovatieve en krachtige Almac hoogwerkers waaronder de Rups Telescoophoogwerker, Rups Schaarhoogwerker (met stempelpoten) en Rups Multiloader.

Bel me terug