Totaallift trainingscentrum – veiligheid & advies

ipaf hoogwerkertraining: veilig en efficiënt leren werken op hoogte

Veilig en efficiënt werken op hoogte is belangrijk en om dit te kunnen waarborgen bieden wij u naast verkoop, onderhoud en keuring van kwalitatieve hoogwerkers óók de erkende opleidingen die erbij horen.

HOOGWERKERtraining INCLUSIEF IPAF-CERTIFICAAT EN HOOGWERKERLICENTIE (EPAL CARD)

Gebruikers van hoogwerkers moeten volgens de wet kunnen aantonen dat ze een hoogwerker mogen en kunnen bedienen. De hoogwerkertrainingen van Totaallift zijn IPAF gecertificeerd. Dit betekent dat Totaallift een erkend opleidingscentrum is waar deelnemers op kwalitatieve en deskundige wijze leren om de hoogwerker op de juiste manier – veilig en optimaal – te gebruiken. Na succesvolle afronding van de examens ontvangen deelnemers een IPAF-certificaat en een hoogwerkerlicentie (ePAL Card). De PAL-card (Powered Acccess License) wordt steeds vaker verplicht gesteld en heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Totaallift biedt u een unieke hoogwerker training die bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk op locatie. De theorie over o.a. de verschillende typen hoogwerkers, de arbowetgeving en omgevings- en bodemcondities wordt uitgebreid behandeld tijdens de theorieles op locatie of in de e-learning module die u vooraf kunt volgen. Op locatie vindt het theorie examen plaats en daarna volgt de praktijkinstructie. De interactieve praktijktraining gaat verder in op het veilig, optimaal en efficiënt werken met de hoogwerker. De training wordt afgesloten met het praktijkexamen.

BENTELO - Totaallift Nijland 
editie : AL   foto Wouter Borre  WBE20181204

Voor elk type hoogwerker een training op maat

De hoogwerker trainingen zijn verdeeld in 4 verschillende categorieën, gebaseerd op het type hoogwerker. Wij beschikken over verschillende hoogwerkers, zodat u wordt getraind voor uw eigen machine. U kiest bij aanmelding welke hoogwerker-categorie u wilt volgen:

statisch verticaal
Statisch Verticaal (1A)

eenpersoons masthoogwerkers

Statisch boom (1B)

spinghoogwerkers, aanhangwagen hoogwerkers, (knik-) telescoophoogwerkers voorzien van stempels

mobiel Verticaal (3a)

zelfrijdende schaarhoogwerkers en eenpersoons masthoogwerkers

mobiel boom (3b)

zelfrijdende (knik-) telescoophoogwerkers op rupsen of banden

Praktische informatie

opbouw

– Theorie eenvoudig te volgen op onze trainingslocatie in Bentelo of vooraf thuis via de e-learning module
– Interactieve en uitgebreide praktijktraining op onze trainingslocatie in Bentelo
– Theorie- en praktijkexamen op onze trainingslocatie in Bentelo
– Hoogwerker training per categorie
– Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht
– Gehele dag of dagdeel (afhankelijk van het aantal categorieën)

 

Toetsing & certificaat

– Individueel theorie- en praktijkexamen
– IPAF certificaat en ePAL Card (digitaal)
– 5 jaar geldig (internationaal)

 

Kosten (excl. btw & per persoon)

– Praktijk € 240,- (1 categorie incl. lunch)
– Per extra categorie: € 40,-
– In-company trainingen op aanvraag

 

Waarom een hoogwerker training bij totaallift?

– Persoonlijke aandacht
– Training gericht op de praktijk
– IPAF gecertificeerd
– Slagingspercentage van meer dan 99%!

[su_box title=”SUBSIDIE” style=”glass” box_color=”#227563″ radius=”8″]Voor werkgevers is het mogelijk om via diverse branche organisaties zoals het OOM, SOOB en KMO subsidies voor de ontwikkeling van personeel aan te vragen. Kijk op de site van uw eigen branche organisatie/O&O fonds of u recht heeft op een subsidie of neem contact met ons op. Wij helpen u graag!.[/su_box]

waarom totaallift?

Bij Totaallift gaan we niet voor algemeen, we gaan voor specialistisch! We maken er een maatwerk training van en behandelen alleen de hoogwerkercategorie waar u mee werkt. Zo leert u de hoogwerker waar u dagelijks mee werkt (of gaat werken) helemaal kennen.

We houden van persoonlijke benadering. Als u bij ons binnenkomt dan komt u in een gemoedelijke omgeving terecht met een gezellige sfeer en mensen met passie voor machines.

We zitten heel dichtbij de praktijk want wij werken dagelijks met hoogwerkers; we onderhouden ze, keuren ze en verkopen ze, dat maakt ons de praktische en bewezen succesvolle opleider. Ook staan diverse typen hoogwerkers klaar om te gebruiken tijdens de trainingen. Flexibiliteit vinden we belangrijk en doordat we eigen instructeurs hebben kunnen we snel schakelen.

de meerwaarde van ipaf

Onze hoogwerkertrainingen zijn IPAF-gecertificeerd. Dit betekent dat wij een erkend opleidingscentrum zijn en u kunnen voorzien van een kwalitatieve en deskundige opleiding waarin u leert om de hoogwerker op de juiste manier – veilig en optimaal – te gebruiken.

binnen 1 dag erkend opgeleid

Als u de examens met goed gevolg aflegt dan ontvangt u een IPAF-certificaat en een hoogwerkerlicentie, namelijk de PAL-card. De PAL-card (Powered Access Licence) wordt steeds vaker verplicht gesteld en heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Tegenwoordig is de PAL-card ook makkelijk te downloaden op uw telefoon zodat u hem altijd bij de hand hebt!

IPAF logo

Meer informatie?

Voor meer informatie of een advies op maat kunt u contact met ons opnemen. Ook voor overige vragen of aanmeldingen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van hoogwerkertraining.

TOTAALLIFT
Bentelosestraat 58 B
7497 MR Bentelo

Hoogwerker training

U kunt zich inschrijven voor de trainingen via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op via training@totaallift.nl of via 085 – 006 04 54

Aanmeldingsformulier hoogwerkertraining

    “INZET INSTRUCTEUR WAS ZEER POSITIEF. HIJ BEZIT ZOWEL VEEL THEORETISCHE KENNIS AL PRAKTISCH.

    VERDER WAS DE DAG GOED GEORGANISEERD. TOP!”

    Peter Radt

    Bel me terug