Vacature – Verkoopadviseur

Vacature

Ben je ook klaar voor de volgende stap in je (commerciële) loopbaan. Ga je voor de lange-termijn-relatie met je klanten en vind je het belangrijk dat klanten een juiste aankoop doen op basis van jouw professionele advies, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren naar de functie van verkoopadviseur.

De organisatie

Totaallift is (regio)importeur van een aantal toonaangevende merken, waaronder Platform Basket, AlmaCrawler en EP logistiek materieel en biedt totaaloplossingen. We verkopen nieuw en gebruikt materieel, adviseren klanten over leasing en verzekeren. Voeren onderhoud en service aan de werkplaats en op locatie en bieden trainingen voor zowel hoogwerkers als heftrucks. Vacature verkoopadviseur

De vacature

We ervaren momenteel een enorme groei in de voor ons bekende markten, daarnaast ontdekken we doorlopend nieuwe markten voor onze innovatieve producten. Binnen de productgroep hoogwerkers zijn we momenteel op zoek naar een ondernemende verkoopadviseur.

De functie

Als verkoopadviseur onderhoud je contact met bestaande klanten en informeer je nieuwe klanten over de uitgebreide oplossingen die onze producten en ons bedrijf de klant te bieden heeft. Tevens maak je de vertaalslag tussen de mogelijkheden van onze
producten en kansen in de markt.

Het team

Wij geloven in de kracht van het team en vinden daarom goede samenwerking met je collega’s van essentieel belang. Ook vinden we het belangrijk dat je je talenten blijft ontwikkelen en bieden daarom tal van ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze organisatie.

Herken je je in bovengenoemd profiel, stuur dan je sollicitatie naar info@totaallift.nl. Voor eventuele vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Contactpersoon: Esther Borre-Nijland

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld*

TOTAALLIFT BV – BENTELOSESTRAAT 58 B – 7497 MR BENTELO – 085 006 04 54 – TOTAALLIFT.NL

Bel me terug