Hoogwerkers AlmaCrawler en Platform Basket vallen in de prijzen tijdens de GIS Expo 2023

5 tot en met 7 oktober vond in Genua (Italië) de GIS Expo plaats. Dit is de grootste Europese beurs die gewijd is aan leveranciers en gebruikers van verreikers, vorkheftrucks, kranen, hoogwerkers, mobiele kranen, bovenloopkranen, haven- en industriële handlingapparatuur en zware transportvoertuigen. Tijdens deze beurs werden bestaande en nieuwe machines tentoongesteld, maar werd ook aandacht besteed aan Italiaanse ondernemers én machines.

ITALIPLATFORM- evenement

Een onderdeel van deze beurs is het ITALIPLATFORM- evenement. Het ITALPLATFORM- evenement is bedoeld om Italiaanse uitmuntendheid te belonen op het gebied van het ontwerpen en produceren van hoogwerkers waarbij technologische ontwikkeling en professionaliteit centraal staan. Het event vond plaats aan het einde van de eerste dag, op 5 oktober, van de ‘GIS-Italian Days of Exeptional Lifting and Transport.

Grote winnaars

Totaallift is importeur van o.a. AlmaCrawler en Platform Basket. Beide producenten zijn tijdens het bovengenoemde evenement in de prijzen gevallen!

AlmaCrawler

De eerste is AlmaCrawler met de Jibbi 1890 PRiMO in de categorie: Gemecahniseerde Platforms met telescopische arm van meer dan 6 meter. Dit model is het eerste volledig elektrische telescopische rupshoogwerker, uitgerust met een verwisselbaar accupakket. Vanuit de werkbak is de PRiMO eenvoudig te besturen en door zijn stevige bouw erg stabiel op grote hoogte, zelfs op hellingen.

Platform Basket

Daarnaast was Platform Basket met de nieuwe Heron 10 de winnaar van de beste gemechaniseerde verticale kolomplatform van meer dan 6 meter. Dit model is een uniek, zelfrijdende rupshoogwerker, verbeterd door automatische stabilisatie om winstgevend gebruik op oneffen terrein mogelijk te maken. Dit model is smal gebouwd en perfect te gebruiken in smalle ruimtes en perfect voor schilderwerkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden, het schoonmaken van ramen en boomverzorging.

Wij willen beide partijen van harte feliciteren met het binnenhalen van deze mooie prijzen! Natuurlijk zijn wij ook ontzettend trots op deze mooie machines en adviseren u graag in wanneer u interesse heeft in deze óf andere machines. Wilt u meer informatie over deze machines? Neem contact met ons op!

AlmaCrawler

AlmaCrawler wint een prijs

Platform Basket

Platform Basket wint een prijs

Bel me terug