Magni Mjp 11.5 masthoogwerker

Model: MJP 11.5
Hefvermogen: 200 kg
Werkhoogte:
11.20 meter
Platform grootte: 0.62 x 0.87 meter
Motor: 24V/1,5KW
Snelheid: 4,5 km/h
Lengte: 2,72 meter
Breedte: 1,00 meter
Gewicht: 2.920 kg
Rotatie: 345°
Prijs: Op aanvraag

Mjp 11.5

Deze elektrische Magni masthoogwerker is licht in gewicht en toch sterk en betrouwbaar. De MJP 11.5 heeft een draagkracht van 200 kg en een werkhoogte van 11 meter. De hoogwerker is een goede keuze voor onderhoudswerk, zowel binnen als buiten. De compacte afmetingen van de hoogwerker maken het mogelijk om de hoogwerker in krappe ruimtes te gebruiken. De 70° kantelbare arm en de 345° draaibare toren maken de machine heel veelzijdig en manoeuvreerbaar.

 

Over Magni

Een hoogwerker kopen voor een scherpe prijs? Wij bieden Magni hoogwerkers aan. Magni heeft een breed assortiment hoogwerkers zoals masthoogwerkers, schaarhoogwerkers en telescoophoogwerkers.

Hoogwerker kopen  |  Totaallift
Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte hoogwerker dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Wij verkopen nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Totaallift heeft een groot assortiment zodat u altijd een nieuwe hoogwerker naar wens vindt. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten spin-, telescoop- en schaarhoogwerkers. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

Levering inclusief:
– Keuring
– Handboek
– Gebruikersinstructie
– CE Certificaat

Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden!

Meer informatie?
Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

    * Verplicht in te vullen velden

    Bel me terug