EP Equipment Es10-10es

Type: Elektrische palletwagen
Model: ES10-10ES
Capaciteit: 1.000 kg
Batterij:
AGM Batterij 24V/105Ah
Draaicirkel: 1408 mm
Gewicht: 540 kg (incl. batterij)
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

ES10-10ES

De EP Equipment Stapelaar ES10-10ES is een elektrische meeloopstapelaar voor het verplaatsen van goederen. Met deze stapelaar kunt u zowel rijden als heffen elektrisch. Daardoor is deze machine zeer geschikt voor het verplaatsen van pallets in magazijnstellingen. Door de kleine draaicirkel goed te gebruiken in kleine ruimtes.   

De stapelaar ES10-10ES heeft een hefvermogen van 1000 kg. Deze stapelaar kan een vervanger zijn voor de heftruck in uw magazijn. Daarnaast werkt deze machine goedkoper dan een heftruck. 

Elektrische stapelaar kopen  |  Totaallift
Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische stapelaars. Tevens heeft Totaallift een groot assortiment zodat u altijd een stapelaar naar wens vindt. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. 

Toepassing

De machine is goed in te zetten in bijvoorbeeld kleine magazijnen, productie- of winkelomgevingen en vooral in hoogte beperkte ruimte. Deze magazijn stapelaar met een monomast heeft een goed zicht. Met deze monomast stapelaar hoeft u niet zelf de pallets te verplaatsen. Daarnaast is de machine zeer eenvoudig te bedienen door elke werknemer.

Meer informatie?
Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54

EP Equipment
EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

De elektrische palletwagens van EP worden vaak toegepast in retail, productie en distributie. Bij de productie van de elektrische palletwagen wordt rekening gehouden met de precieze behoefte van de gebruiker en een aantrekkelijk prijsniveau.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


    * Verplicht in te vullen velden

    Bel me terug