EP Equipment EPT20-RASS – 2000 kg

Type: Elektrische palletwagen
Merk: EP Equipment
Model: EPT20-RASS
Capaciteit: 2.000 kg
Batterij capaciteit:
360AH
Draaicirkel: 2075 mm
Gewicht: 810 kg (incl. batterij)
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

  * Verplicht in te vullen velden

  Elektrische pompwagen EPT 20-RASS

  De EP Equipment EPT20-RASS is speciaal ontworpen voor het verplaatsen van o.a. pallets op langere afstanden. De meerij palletwagen is voorzien van een meerijplateau met zitgedeelte. Dit betekend dat de gebruiker goed beveiligd en comfortabel kan werken. De meerij pallettruck haalt een snelheid van 12,5 KM/H

  Tevens is de pompwagen met plateau uitgevoerd met AC-technologie en 2,0 ton capaciteit voor de retail- en distributielogistiek. De pompwagen heeft een verhoogd comfort! De elektrische pallettruck met plateau wordt veel gebruikt bij langere afstanden en is zeer geschikt voor het verplaatsen van rolcontainers en pallets. 

  Elektrische palletwagen met plateau kopen  |  Totaallift
  Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische palletwagen dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische palletwagens tevens heeft Totaallift een groot assortiment zodat u altijd een palletwagen naar wens vindt. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

  Levering inclusief:
  – Keuring (BMWT)

  – Handleiding + CE Certificaat
  – 12 maand garantie

  Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

  Meer informatie over deze palletruck?

  Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
  Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

  [su_table fixed=”yes”]

  Hefvermogen (kg) 2000
  Lastzwaartepunt (mm) 600
  Vorkafmeting (mm) 540 / 1150
  KM/H 12
  Aandrijfwiel Materiaal Polyurethaan
  Hefhoogte (mm) 125
  Aandrijving AC
  Batterij gewicht (kg) 250
  Draaicirkel (mm) 2075
  Fabrikant EP Equipment
  Garantie Truck 12 maanden
  Gebruikershandleiding Taal Nederlands
  Kleur Rood
  Leeggewicht (kg) 810
  Totale Lengte (mm) 2255

  [/su_table][/su_table]

  EP Equipment
  EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

  Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

  De elektrische palletwagens van EP worden vaak toegepast in retail, productie en distributie. Bij de productie van de elektrische palletwagen wordt rekening gehouden met de precieze behoefte van de gebruiker en een aantrekkelijk prijsniveau.

  Vraag vrijblijvend uw offerte aan

   * Verplicht in te vullen velden

   Bel me terug