Elektrische pompwagen kopen?
EP Equipment EPT20-18 eA

Type: Elektrische palletwagen
Merk: EP Equipment
Model: EPT20-18 EA
Capaciteit: 1.800 kg
Batterij:
AGM Batterij
Draaicirkel: 1465 mm
Gewicht: 285 kg (incl. batterij)
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Elektrische pompwagen kopen EPT 20-18 EA

De EP Equipment Elektrische Pompwagen EPT20-18 EA is een compacte en lichte elektrische palletwagen. De elektrische pompwagen heeft de capaciteit om pallets van maximaal 1800 kg te verplaatsen. Hierdoor is deze pompwagen zeer geschikt om in te zetten bij het verplaatsen van pallets in en uit de vrachtwagen. De elektrische pompwagen rijdt en heft elektrisch.

Tevens is de pompwagen uitgevoerd met AC-technologie en 1,8 ton capaciteit voor de retail- en distributielogistiek. De pompwagen heeft een verhoogde stabiliteit waardoor de elektrische pompwagen veel wordt gebruikt in de drankindustrie. Daarom zie je de elektrische pallentruck vaak weer binnen supermarkten, benzinestations en winkels. Elektrische pompwagen kopen? Deze machine is zeer populair. 

Vraag meer informatie aan over deze elektrische pompwagen
Als je opzoek bent naar een degelijke en goede elektrische pompwagen helpen wij u graag verder. Deze elektrische pompwagens zijn ideaal voor het laden en lossen van bijvoorbeeld vrachtauto’s. Deze compacte machines zijn makkelijk mee te nemen op transport, maar kunnen ook goed manoeuvreren door smalle gangpaden. Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische pompwagens. Tevens heeft Totaallift een groot assortiment zodat u altijd een palletwagen naar wens vindt. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

Levering is inclusief:
– Keuring (BMWT)

– Handleiding + CE Certificaat
– 12 maand garantie

Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

wil u Meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

[su_table fixed=”yes”]

Hefvermogen (kg) 1800
Lastzwaartepunt (mm) 600
Vorkafmeting (mm) 540 / 1150
Ingebouwde lader Ja
Aandrijfwiel Materiaal Polyurethaan
Hefhoogte (mm) 108
Batterij Type Gel (AGM)
Batterij gewicht (kg) 25 x2
Draaicirkel (mm) 1465
Fabrikant EP Equipment
Garantie Truck 12 maanden
Gebruikershandleiding Taal Nederlands
Kleur Rood
Leeggewicht (kg) 285
Totale Lengte (mm) 1625

[/su_table][/su_table]

EP Equipment
EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

De elektrische palletwagens van EP worden vaak toegepast in retail, productie en distributie. Bij de productie van de elektrische palletwagen wordt rekening gehouden met de precieze behoefte van de gebruiker en een aantrekkelijk prijsniveau.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

    * Verplicht in te vullen velden

    Bel me terug